Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Οι Αιρετοί Δήμιοι των Δήμων

Εκλογές ή επιλογή Δημίων;
 Πλησιάζει ο καιρός των εκλογών & έχω την αίσθηση ότι οι Ελληνες είναι κοπάδι χωρίς ποιμένα. Η πεποίθηση όλων όσων έχουν πληγεί από τα μνημόνια & εκφράζονται ενάντια, είναι η ελπίδα μήπως κάτι αλλάξει. Τρέχουν λοιπόν να εδραιώσουν & στους άλλους την άποψη, να πάνε στις επερχόμενες κάλπες, για να πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας. Λυπάμαι αλλά έχω αντίθετη άποψη την οποία & θα τεκμηριώσω.
  • Κάτω από το καθεστώς του φόβου, των απειλών για κατασχέσεις ακόμη & φυλακίσεις, κάτω από την μπότα της κατοχικής Κυβέρνησης που στάζει αίμα Ελλήνων, οι όποιες εκλογές, είναι ένα μεγάλο φιάσκο.Δεν μπορεί αυτός ο Λαός να ψηφίσει αδιάβλητα & αντικειμενικά κάτω από αυτές τις συνθήκες.
  • Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί μα πολλοί κυμματοθραύστες της Λαίκής οργής & αγανάκτισης, οι οποίοι όχι μόνον δεν θα απαλλάξουν τους Ελληνες από την κατοχική μπότα, αλλά θα τους την επιβάλουν οικειοθελώς αφού θα τους πείσουν να υποστούν την ανέχεια για την Πατρίδα, γιατί δεν γίνεται αλλοιώς, μέχρι ν΄ανακάμψουμε.
  • Οι διαταρραγμένες προσωπικότητες της κεντρικής εξουσίας, "νομοθετούν" συνεχώς την ανομία. Στέλνουν τα κατάπτυστα κείμενά τους στους Αιρετούς, για να τα εφαρμόσουν, φτιάχνοντας έτσι μιά Διοίκηση η οποία αποτελεί ιδιωτικό μαγαζάκι των αιρετών & όχι μιά Διοίκηση στην Υπηρεσία του Πολίτη, τον οποίο κυριολεκτικά εκτελούν. Παράδειγμα:
  • Με τον αντισυνταγματικό Νόμο 4093/12 υποπ. Ζ.3 1 ΦΕΚ 222 Α12/11/2012 (Μνημόνιο) θεσπίζεται ότι ο υπάλληλος που παραπέμπεται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο κατηγορούμενος για σοβαρή απείθεια, αναξιοπρεπή & ανάρμοστη συμπεριφορά, αδικαιολόγητη αποχή από την άσκηση καθηκόντων, μη τήρηση ωραρίου, τείθεται σε αυτοδίκαιη αργία με την επίδοση σε αυτόν της παραπομπής. Ετσι τέθηκα εγώ χωρίς καμία εκδίκαση. Αντιλαμβάνεστε ότι τα αδικήματα είναι γελοία & όποιον στοχοποιούν του τα κατασκευάζουν εύκολα. Ετσι τρομοκρατούν τον Υπαλληλικό κόσμο, & τον κάνουν δωτό υποχείριό τους, όχι στη Υπηρεσία του πολίτη (στην περίπτωσή μου & της Δημόσιας Υγείας),  αλλά στην Υπηρεσία της διάλυσης του Κράτους & των Εσχατων Προδοτών της Ελλάδας, απειλώντας τον ότι εάν δεν κάνει ότι διαστροφή του ζητήσουν (& έχω υπόψη μου πολλές με στοιχεία) θα πάει σπίτι του. Ο ίδιος Νόμος προβλέπει ότι κάθε χρόνο το Πειθαρχικό Συμβούλιο συνεδριάζει & αποφασίζει αν θα συνεχιστεί ή όχι η αργία, χωρίς να ορίζει χρονοδιάγραμμα εκδίκασης, κρεμώντας υπαλλήλους μη αρεστούς & τις οικογένειές τους κατά τα κέφια του Περιφερειάρχη ή Δημάρχου, αφού σύμφωνα με τον ίδιο Νόμο ο Περιφερειάρχης ή Δήμαρχος ανεξάρτητα από το τι θα αποφασίσει το Πειθαρχικό μπορεί, ή να συνεχίζει την Αργία, ή να την αναστέλει, ή να μετακινεί τον υπάλληλο όπου θέλει εκτός Νομού & εντός Περιφέρειας, καθιστώντας τους Αιρετούς Δημίους.
  • Με την ΔΙΔΑΔ/Φ.32.8/492/8501/07-04-14 (ΑΔΑ: ΒΙΗ3Χ-Γ7Α)εγκύκλιος του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης & ΗλεκτρονικήςΔιακυβέρνησης, εισάγεται η μέθοδος αξιολόγησης με ποσόστοση-κατάδειξη χωρίς κουκούλα, αφού προβλέπεται ότι το 25% θα βαθμολογούνται με άριστα, το 60% θα βαθμολογείται με λίαν καλώς-μεσσαία & το 15% θα βαθμολογείται ως ακατάλληλοι υποχρεωτικά, υπάρχουν δεν υπάρχουν. Αναθέτει την απόδοση των ποσοστών στους Γενικούς Διευθυντές, καλώντας τους κυριολεκτικά να ΔΕΙΞΟΥΝ, όπως στα Γερμανικά μπλόκα, χωρίς κουκούλα. Δείτε εδώ το κείμενο που συνέταξαν διαταρραγμένες προσωπικότητες & υπογράφει ο Μητσοτάκης.  http://www.esos.gr/uploads/kcfinder/file/egyklios_axiologisi_dhmosion_ypallilon.pdf.
    Είναι προφανές ότι εισάγεται η νομιμοποίηση της μεροληψίας, της προσωποληψίας, του χαφιεδισμού, που φυσικά μόνον κοντά στον πολίτη δεν είναι αλλά ενάντια στον πολίτη. Μπροστά στις αντιδράσεις που προκάλεσε αυτό το τελευταίο, το ανέβαλε ο Μητσοτάκης για ένα μήνα. Δηλαδή μας λέει: Πάτε να ψηφίσετε & μετά σας εκτελούμε. Οι δωτοί "συνδικαλιστές" λέει αναστέλουν τις κινητοποιήσεις τους, φαίνεται πως ικανοποιήθηκαν με την αναστολή αποκοιμίζοντας τους ανίσχυρους & τρομαγμένους υπαλλήλους, & πολλοί από αυτούς θα αρχίσουν τα παρακάλια για να γλυτώσουν τις θεσούλες τους, αδιαφορώντας για το μέλλον αφού & οι ίδιοι δεν θα την γλυτώσουν στο τέλος.
  • Δεν είδα κανέναν μα ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΙΡΕΤΟ να λέει γι αυτά τι θα κάνει. Θα τα εκτελέσει λέγοντας ότι δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά; Η δεν θα υπακούσει αφού μπορεί να το κάνει & σιωπηρά; Θα πάτε λοιπόν να επιλέξετε τους Δημίους των Δήμων που θα εκτελέσουν τις τοπικές κοινωνίες με την θέλησή τους; Και θα ελπίζετε ότι κάτι, θ΄αλλάξει; Τι θα κάνουν οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ & των ΑΝΕΛ & του ΚΚΕ; Γιατί δεν ξεκαθαρίζει κανείς την θέση του; Τα γνωρίζουν τα στελέχη τους αυτά; Γνωρίζουν οι "εκλεκτοί" των συνδιασμών που έχουν μπλέξει; Που πάνε να μπλέξουν; Γνωρίζουν τι θα πάθουν στο εγγύς μέλλον από αγανακτισμένους που θα τους καταστρέψουν τις οικογένειες; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟΒΛΗΤΟ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.
θα σταματήσω εδώ για την ώρα, όπως οι Ρώσσοι. Βήμα το βήμα.
Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου