Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Κάλπικες εκλογές-σπάσιμο ηθικού

Ο Ψυχολογικός Πόλεμος (Ψ.Π.)
 Ως Εφεδρος Υπολοχαγός Πυροβολικού, έχω εκπαιδευτεί σε άγριο Ψυχολογικό Πόλεμο (Ψ.Π.), υφιστάμενος σκληρές δοκιμασίες στην Σχολή Πυροβολικού στο Μεγάλο Πεύκο. Και επειδή δεν μασούσα, οι δοκιμασίες έφτασαν μέχρι την εικονική καθαίρεσή μου, την οποία φυσικά δεν γνώριζα ότι ήταν εικονική.
Ας δούμε κάτω από αυτό το πρίσμα τι γίνεται με αυτές τις εκλογές.
Οι εκλογές είναι στημένες & στόχο έχουν το σπάσιμο του ηθικού, το οποίο το έχουν καταφέρει. Ειδικότερα:
Υπάρχει μιά έκθεση του ΟΗΕ καταπέλτης για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα & γενοκτονίας την οποία θέλουν να ακυρώσουν.

http://olympia.gr/2014/05/03/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%80%CE%AD%CE%BB%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%AF%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%B4/


 Επίσης εκκρεμούν μηνύσεις για εσχάτη προδοσία τις οποίες με κάθε τρόπο προσπαθούν να απενεργοποιήσουν. Προς αυτήν την κατεύθυνση δρομολογείται συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ & ΠΑΣΟΚ χωρίς τους Σαμαρά & Βενιζέλο, η οποία άλλωστε έχει γνωστοποιηθεί από τις ηγεσίες ΣΥΡΙΖΑ & ΑΝΕΛ.
Οι λόγοι που καθιστούν τα παρδαλά αποτελέσματα στημένα:

  • Η διαδικασία από το άνοιγμα της κάλπης μέχρι την ανακοίνωση συγκεντρωτικών αποτελεσμάτων είναι δεδαλώδης άρα ανεξέλεγκτη.
  • Ο μηχανισμός τελικής επεξεργασίας συγκεντρωτικών αποτελεσμάτων, υπολογιστές, άνθρωποι, προγράμματα, ανήκει εξ΄ ολοκλήρου στο σύστημα που το ελέγχουν απόλυτα.
  • Η κατάργηση των εκλογικών βιβλιαρίων καθιστά ανεξέλεγκτη την εμφάνιση ως ψηφισάντων ανθρώπων που δεν πάτησαν, αλοιώνοντας έτσι τα ποσοστά αποχής.
  • Η αποχή, τα λευκά & τα άκυρα, μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι & ποτέ δεν ανακοινώνονται ποσοστά αποχής ακριβή & κατά τόπους.
  • Οι παράνομες Ελληνοποιήσεις αλλοδαπών μεταναστών με χορήγηση ιθαγένειας, & όχι υποκοότητας, αλοίωσε την Ελληνική σύσταση του εκλογικού σώματος. 
  • Μία ώρα πριν από το κλείσιμο της κάλπης στην Θεσσαλονίκη, υποψήφιος στις 18.00 κραύγαζε στο Facebook ότι σε μία ώρα προλαβαίνουμε να τα κερδίσουμε όλα, κραυγάζντας πανικόβλητη στον κόσμο να σηκωθεί από τους καναπέδες. (Προφανώς ήξερε όπως όλοι τους το μέγεθος της αποχής από τα εκλογικά τμήματα).
  • Στην Θεσσαλονίκη στήθηκε κάλπη για την ιδιωτικοποίηση του νερού, την οποία δεν έλεγξαν & ενώ η κάλπη για το νερό έβγαλε καταδίκη της ιδιωτικοποίησης, ταυτόχρονα η κάλπη του Δήμου έβγαλε Μπουτάρη & τον άλλον που είναι υπέρ της ιδιωτικοποίησης;;;
  • Στον Δήμο Αριστοτέλη πήρε υψηλά ποσοστά ο Πάχτας, που δεν τολμάει να κυκλοφορήσει στην Ιερισσό, μετά από τα γεγονότα με τα μεταλεία χρυσού.
  • Η προπαγάνδα των δημοσκοπήσεων διαφέρει από τις προσλαμβάνουσες όλων μας, στις οποίες κανένας δεν βγήκε ανοιχτά υπέρ των προδοτών της Χώρας, ενώ η Ελλάδα φαίνεται εικονικά βαμμένη μπλε.
Συμπεράσματα: Δεν υπάρχει γενοκτονία ούτε καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα, & όπως έδειξαν οι κάλπες όλα βαίνουν καλώς. Δεν είναι ισχυρή η κατηγορία της Εσχάτης Προδοσίας, αφού ο Λαός αναγνωρίζει τους εντιμότατους Ηγέτες του.
Οι "λίγοι" αναρχικοί που δεν καταλαβαίνουν, βρίζουν τους άλλους ως βόδια & ζώα.
Η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική, η αποχή πρέπει να ξεπέρασε το 70%, αυτοί που ψήφισαν μαυρίζοντας τους συνεργάτες των προδοτών έχουν την πλειοψηφία & οι πανικόβλητοι πλαστογράφοι, προσπαθούν με την επόμενη Κυριακή να καλύψουν την πλαστογραφία τους.
Ελληνες μην μασάτε. Οι "επιλογές" τους δεν μας αφορούν. Σύντομα θα πληρώσουν είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο.
Οσο για την Ευρωπαϊκή Ενωση. Πνέει τα λίσθια.
Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου