Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Το τσιπάρισμα των ανθρώπων. Αλήθειες & μύθοι

Πως θα γίνει.
 Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν ανυπόστατα δημοσιεύματα για δήθεν τσιπάρισμα ανθρώπων εν αγνοία τους. Επίσης πρόσφατα κυκλοφόρησε ότι δήθεν τσιπάρονται τα μωρά στα μαιευτήρια. Με αφορμή την σύγχιση που επικρατεί γύρω από το θέμα, είναι απαραίτητο να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα & το πως θα γίνει.
Τσιπάρισμα εν αγνοία κανενός δεν γίνεται, απλά επειδή σε τέτοια περίπτωση ουδεμία ευθύνη θα φέρει. Αρα ευθύνη υπάρχει από την στιγμή που το τσιπάρισμα γίνεται με την σύμφωνη γνώμη & αποδοχή του προσώπου.
Κυκλοφόρησε επίσης  ένα δημοσίευμα που μιλάει για πληρωμές μέσω της παλάμης, της οποίας έχουν  χαρτογραφηθεί οι φλέβες. Ηλεκτρονικό αντίγραφο του χαρτογραφήματος ενσωματώνεται στον λογαριασμό με ένα PIN το οποίο απελευθερώνει τις πληρωμές στο ταμείο. Η μέθοδος αυτή δεν εμπεριέχει το επιλήψιμο του λεγόμενου χαράγματος της Αποκάλυψης. Ομως δεν πρόκειται να εφαρμοστεί γιατί είναι πανάκριβη ως προς την χαρτογράφηση αλλά & τους σκάνερς που χρειάζονται.
Ενας προβληματισμός είναι για την ηλεκτρονική κάρτα η οποία ναι μεν κάνει την ίδια δουλειά με το τσιπάρισμα, αλλά δεν είναι αυτή το χάραγμα αλλά ο τελευταίος προθάλαμος. Θα μπορούσε λοιπόν κάποιος να πει. Οκ. Παίρνω την κάρτα αλλά μέχρι εκεί. Τι πρόβλημα υπάρχει. Δεν αποδέχομαι το εμφυτεύσιμο τσίπ. Αν την χάσω δικό μου πρόβλημα. Οπότε σε μιά τέτοια περίπτωση ακυρώνεται η Αποκάλυψη.
Δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα. Ακούστε λοιπόν πως θα γίνει.


Δεν πρόκειται κανείς να υποχρεώσει κανέναν με νόμο να δεχτεί το εμφύτευμα.
Θα προκαλέσουν σύνθετη καταστροφή με πόλεμο, κραχ, διακοπή ενέργειας. Ισως & με δήθεν "συμπαντικό ή φυσικό φαινόμενο".
Μέσα στο χάος που θα δημιουργηθεί, όσοι επιβιώσουν, θα τους προσφερθεί από τον "Ειρηνοποιό" η λύση. Σε κάθε τοπική κοινωνία ίσως στα ΚΕΠ ή όπου αλλού αποφασιστεί, θα υπάρχουν κέντρα υποδοχής όπου οι πολίτες θα προσέρχονται από μόνοι τους προκειμένου να τσιπαριστούν μαζικά με πιστόλι, όπως γινόταν ο μαζικός εμβολιασμός στον Στρατό. (Οσοι έχουμε υπηρετήσει ξέρουμε), με δεδομένο ότι το τσιπάκι είναι μικροσκοπικό σε μέγεθος κόκκου ριζιού & εμφυτεύεται υποδόρια.
Το σύστημα ανάγνωσης σκάνερς των τσιπ, υπάρχει ήδη. Τότε λοιπόν θα πούν ότι δεν υπάρχει μετά την καταστροφή, υποδομή να κατασκευαστούν κάρτες. Ούτε Υπηρεσίες για να προσέλθουν οι πολίτες να τις παραλάβουν. Υπάρχει όμως ο απλός τρόπος μαζικής εμφύτευσης με πιστόλι, όπως οι μαζικοί εμβολιασμοί.
Οποιος δεν εμβολιαστεί-τσιπαριστεί απλά δεν θα μπορεί να αγοράσει ή να πωλήσει αφού δεν θα υπάρχει χρήμα, αλλά μόνον Megabyte στο τσίπ, που θα καθορίζουν & θα ορίζουν, το πλαφόν επιβίωσης ενός εκάστου. Επειδή αυτό το ατομικό πλαφόν δεν θα φτάνει για την επιβίωση των βρεφών, οι γονείς θα αναγκαστούν να τσιπάρουν & τα βρέβη τους, παρά να τα βλέπουν να πεθαίνουν από την πείνα. Απλά πράγματα καθημερινά. Μπορεί επίσης το ψηφιακό αποθηκευτικό μέσον να μην είναι μικροτσίπ αλλά κάτι άλλο.
Ετσι θα γίνει.
Και εκεί ο καθένας θα κληθεί να επιλέξει. Εκβιασμός υλικών αγαθών έκτακτης ανάγκης. Ομως,...."ουκ επ΄άρτω μόνον ζήσεται άνθρωπος..."

Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου