Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Οι "μάρτυρες" του Ιεχωβά παρουσιάζουν.....

"Το έργο: "Ο Νέος Αρχοντας της γης...ποιός έχει πράγματι τα προσόντα;..."

 Συνέλευση συνέδριο ή κάτι τέτοιο διαβάζουμε ότι θα κάνουν οι διαταρραγμένοι αυτοί τύποι του Ιεχωβά στην Αθήνα, 27 έως 29/6/2014  για να πραγματευτούν τα της Παγκόσμιας Κυβέρνησης & του Νέου Αρχοντα της γης καθώς & των προσόντων του. Από τα φυλλάδια που κυκλοφόρησαν ως φυλλάδια ταξιθέτη σε κινηματογράφο, στην περίληψη του έργου "υπόσχονται" να υποδείξουν το πρόσωπο!!!
Επειδή είναι σίγουρα "μάπα το καρπούζι", ένα είναι βέβαιο, ότι επιστρατεύτηκαν & αυτοί από τους συστημικούς της Νέας Εποχής, προκειμένου να θολώσουν νερά & να επιφέρουν επί πλέον σύγχυση στους ήδη ταλαίπωρους ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν ακόμη τι ακριβώς γίνεται.
Εμείς να θυμίσουμε τα αδιάψευστα λόγια του Χριστού Ιησού για τα έσχατα χρόνια, που κι αυτά επαληθεύονται με εκπληκτική ακρίβεια στις μέρες μας:
"Πολλοί ψευδόχρηστοι θα εμφανιστούν & θα σας πουν εγώ είμαι. Μην τους πιστέψετε. Αν σας πουν ότι ο Χριστός είναι στα στάδια ή στα χωράφια, μη πάτε. Αν σας πουν ότι είναι σε κάποιο σπίτι μην πιστέψετε. Οπως η αστραπή φαίνεται από την Ανατολή έως την Δύση, έτσι θα φανεί σε όλους ο Υιός του ανθρώπου".
Εσείς λεβέντες, βάλτε τα κουτάκια σας εκεί όπως λέτε & στα φυλλάδιά σας για την ενίσχυση της "Βασιλείας" σας αλλά μάθετε ότι εδώ επικρατεί αντιβασιλικό κλίμα.
Εμείς να θυμίσουμε για τους Ιεχωβάδες, ότι πρόκειται περί διεθνούς οργάνωσης που οφείλει την σύγχρονη μορφή της στον Εβραϊκής καταγωγής Κάρολο Ρώσελ, & έχουν την έδρα τους στο Μπρούκλιν των ΗΠΑ.
http://www.sahiel.gr/2014/06/marturwn-tou-iexwva-sthn-a8hna.html

Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου