Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Η Ελλάδα των αυτοκτονιών & τα μισθολόγια Δικαστών & Ενστόλων

Αντισυνταγματικές οι περικοπές ενστόλων & Δικαστών αλλά "Συνταγματικές" οι αυτοκτονίες;

 Διαβάσαμε όλοι την είδηση ότι οι περικοπές των Δικαστών & των Ενστόλων, κρίθηκαν αντισυνταγματικές. Ολες οι άλλες περικοπές & η παράλογη & "ακατανόητη νομοθέτηση" σύμφωνα με την φρασεολογία της Ενωσης Δικαστών & Εισαγγελέων, είναι Συνταγματικά;
Εχω ξαναγράψει ότι οι Δικαστές & οι Ενστολοι Ενοπλοι, μπορούν να ελευθερώσουν την Ελλάδα, αφού είναι ορκισμένοι στο Σύνταγμα & υποχρεούνται να εφαρμόσουν το άρθρο 120, την ακροτελεύτεια διάταξη, που επαφίει την τήρηση του Συντάγματος στον Πατριωτισμό των Ελλήνων.
Αυτούς φοβούνται οι Εσχατοι Προδότες & αυτούς καθησύχασαν.
Ομως σεβαστοί κύριοι Δικαστές, η ακατανόητη νομοθέτηση όπως εσείς αποκαλέσατε το έργο της νομοθετικής εξουσίας, η οποία δίνει την εντύπωση ότι η Διοίκηση δεν αποτελεί άρρηκτη συνέχεια της Δικαιοσύνης, έχει προκαλέσει αυτεπάγγελτα αδικήματα κατά της ανθρώπινης ζωής, την οποία οφείλετε να προστατεύσετε. Η αυτοκτονία ως απονενοημένο διάβημα, είναι πράξη εγκληματική & στρέφεται ενάντια στην ανθρώπινη ζωή, την οποία αφαιρεί ο ίδιος ο αυτόχειρας. Και βέβαια ναι μεν η ανθρώπινη Δικαιοσύνη δεν μπορεί να τιμωρήσει νεκρούς, όμως μπορεί να τιμωρήσει τους Ηθικούς αυτουργούς του εγκλήματος.
Οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα, έχουν πάρει διαστάσεις επιδημίας με υπερβολικά μεγάλο αριθμό άγνωστο ακριβώς. Δεν είδα πουθενά κύριοι Εισαγγελείς να διατάξετε προκαταρκτικές για συγκεκριμένες αυτοκτονίες, προς διακρίβωση των αιτίων, άρα & των ηθικών αυτουργών της εγκληματικής πράξης. Δεν είδα να εκφράσετε την ανησυχία σας για το φαινόμενο & τους κινδύνους που αυτό ενέχει στην Ελληνική κοινωνία. Η ψυχική βία η οποία προκαλεί είτε θάνατο, είτε κίνδυνο θανάτου, είναι ποινικό αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος. Δεν με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα αλλά ο θεσμός που τα πρόσωπα υπηρετούν.
Επρεπε λοιπόν να έχετε ασκήσει τις διαδικασίες για την Ποινική δίωξη των ενόχων, με δεδομένο ότι η Δικαστική εξουσία απορρέει από τον Λαό & ασκείται για τον Λαό & υπέρ του Λαού.
Οσο για τους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων & των σωμάτων ασφαλείας, ισχύει το ίδιο. Τα καθήκοντά σας απορρέουν από τον Λαό & ασκούνται για τον Λαό & υπέρ του Λαού. Επί πλέον έχουν ζητηθεί με μηνύσεις το Εθνόσημο & τα όπλα σας από τον Κυρίαρχο Λαό, στην διάθεση του οποίου οφείλετε να θέσετε εαυτούς.
Κύριοι Δικαστές, άνδρες & γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων & των Σωμάτων Ασφαλείας. Μπορεί οι περικοπές των αποδοχών σας να μην είναι Συνταγματικές, αλλά ούτε & οι αυτοκτονίες του Λαού είναι Συνταγματικές. Και επειδή οι θεσμοί τους οποίους υπηρετείτε απορρέουν από τον Κυρίαρχο Λαό & ασκούνται υπέρ αυτού, οφείλετε να πράξετε τα καθήκοντά σας, όπως στο Σύνταγμα & τους σύμφωνους με αυτό νόμους ορίζεται. Αλλως είστε επίορκοι.

Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου