Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Mπλόκο στην "αξιολόγηση"-κατάδειξη από την ΑΔΕΔΥ!!!

Κατασκευασμένοι οι χιλιάδες επίορκοι από την Κυβέρνηση!!!

Κινητοποιήσεις ξεκινάει η ΑΔΕΔΥ ενάντια στην κατάπτυστη αξιολόγηση-κατάδειξη των Δημοσίων υπαλλήλων, καλώντας όλους να μην συμπληρώσουν τα νέα κατάπτυστα έντυπα. Στην ουσία καλύπτει συνδικαλιστικά την άρνηση υπακοής σε προδήλως παράνομη εντολή σύμφωνα με τον Υπαλληλικό Κώδικα & τον Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας. Συγκεκριμένα:
-Καλεί όλους τους Γενικούς Διευθυντές μα μην εκδώσουν αποφάσεις επιμερισμού ποσοστών και να μη συντάξουν εκθέσεις αξιολόγησης.
-Καλεί όλους τους συναδέλφους να μη συμπληρώσουν τα φύλλα αυτοαξιολόγησης και να τα παραδώσουν στα σωματεία  τους.
-Καλεί επίσης τους Διευθυντές να μη συντάξουν εισηγήσεις αξιολόγησης των υπαλλήλων τους.
Παράλληλα η Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ έχει ήδη προκηρύξει απεργία προκειμένου να υλοποιηθεί η αποχή των υπαλλήλων από κάθε διαδικασία σχετική με την αξιολόγηση.
Αναφέρεται η ΑΔΕΔΥ & στην κατασκευή "χιλιάδων επίορκων υπαλλήλων" από την Κυβέρνηση!!!
Εγώ από την πλευρά μου, να γνωστοποιήσω ότι για την κατασκευή ενός "επίορκου" υπαλλήλου απαιτούνται 5 τουλάχιστον "συνάδελφοι" οι οποίοι πολλάκις τυγχάνουν & "προοδευτικοί" & "συνδικαλιστές". Πολλοί από αυτούς έκαναν καλές "κατασκευές". Αλλοι έκαναν όμως κακότεχνες χοντράδες & τώρα θα βρεθούν στους λάκκους που έσκαψαν.
Κύριοι της ΑΔΕΔΥ. Εχετε σιωπήσει για πολλά επί μέρους, όπως ο Υπαλληλικός Κώδικας & το Πειθαρχικό Δίκαιο, τα οποία μας οδήγησαν εδώ σταδιακά. Το τελευταίο βέβαια είναι τόσο κατάπτυστο που αφύπνισε συνειδήσεις ακόμη & ξεχειλωμένες.
Ομως καλό θα ήταν να ερευνήσετε & τις "κατασκευές των επίορκων" για να δείτε τα έργα & τις ημέρες των κάποιων στελεχών σας. Γιατί χωρίς συνεργούς, οι Κυβερνώντες δεν θα μπορούσαν να προχωρήσουν στις "κατασκευές".
http://www.aftodioikisi.gr/proto-thema/mploko-tis-adedi-stin-axiologisi-sto-dimosio-xekina-kinitopoiiseis-tin-erxomeni-evdomada
Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου