Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

O Πρώτος των Επισκόπων εις τόπον & Τύπον Χριστού

Μην ορκίσετε την ψευδορκία
 Μακαριώτατε. Απευθυνόμενος στο πρόσωπό σου ως εις τόπον & τύπον Χριστού του ζώντος, ο λόγος μου δεν μπορεί παρά να έχει την μορφή & την σύνταξη προσευχής.
Σε λίγο θα κληθείς να ορκίσεις επίορκους & δολοφόνους, γενοκτόνους του Ελληνικού Λαού & Εθνικούς Προδότες, που έχουν κατακουρελιάσει το Σύνταγμα & τους Νόμους στα οποία θα δηλώσουν ότι φυλάττουν πίστη.
Είναι γνωστά & σε σένα όπως & στον Ζωντανό Θεό Ιησού Χριστό, τα εγκλήματα των ανθρώπων αυτών κατά του Ελληνικού Λαού, του Συντάγματος & των Νόμων. Νομοθετούν την ανομία συντασσόμενοι με τον Παγκόσμιο Ηγέτη, τον υιό της απωλείας, το βδέλυγμα της ερημώσεως, το θηρίο της Αποκάλυψης. Τον άνθρωπο της ανομίας, τον εκ του ανθρωποκτόνου Διαβόλου αντλούντα την δύναμη αυτού κατά των ανθρώπων. Αυτούς θα κληθείς να ορκίσεις Μακαριώτατε, ευρισκόμενος εις τόπον & τύπον Χριστού του Ζωντανού Θεού, η Παρουσία του οποίου είναι πρό των πυλών & εσύ το γνωρίζεις καλύτερα από εμένα.
Αναρωτήσου τι θα έκανε στην θέση σου ο Αγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος, ο ίδιος ο Χριστός.
Θυμήσου Μακαριώτατε. Μη δώτε τα άγια τοις κυσί. Θα επικαλεστείς το Ονομα της Αγίας Τριάδας του Τριαδικού Ζωντανού Θεού. Και θα συνεργήσεις στην ψευδορκία. Θυμήσου. Εγώ σας λέγω να μην ορκίζεστε καθόλου αρκεί το ναι να είναι ναι & το ου, ου.
Μακαριώτατε. Δεν έχεις το δικαίωμα να προδώσεις τον Λαό του Θεού που σου εμπιστεύθηκε.
Εάν δειλιάσεις τώρα ή συνταχθείς μαζί τους, στο Ονομα του Θεού αποτάσσεσαι τον Θεό & συντάσσεσαι στον Σατανά. Εάν αυτό γίνει, πράγμα που απεύχομαι ολόψυχα δεν θα πρόκειται απλά περί Θεομπαιξίας αλλά περί βαρείας βλασφημίας & πρόκλησης του Δημιουργού.
Σε λίγο Μακαριώτατε λόγω του ότι & εσύ είσαι θνητός & η ηλικία σου είναι προχωρημένη, θα βρεθείς & εσύ όπως & όλοι μας εις χείρας Θεού ζώντος. Θυμήσου. Μην φοβηθείτε εκείνους που μπορούν να σκοτώσουν το σώμα & μετά δεν μπορούν να κάνουν τίποτε άλλο. Να φοβηθείτε εκείνον που έχει εξουσία να βάλει την ψυχή σας στην Γέενα. Θυμήσου. Φοβερό το εμπεσείν εις χείρας Θεού Ζώντος.
Μακαριώτατε. Μην αποταχθείς τον Θεό εις τόπον & τύπον του οποίου βρίσκεσαι. Κάλεσέ τους σε έμπρακτη μετάνοια & μην τους ορκίσεις, ενάντια στην θέληση του Θεού & του Λαού του. Είναι κρίμα για μιά στιγμή, να χάσεις την ψυχή σου αιώνια. Γιατί τι έχεις & εσύ & όλοι μας να δώσουμε αντάλλαγμα της ψυχής; Τίποτε.
Μακαριώτατε σκέψου. Για αυτήν την στιγμή ήρθες στον κόσμο. Στάσου σθεναρά ακλόνητος εις τόπον & τύπον Χριστού. Σήκωσε σαν άλλος Παλαιών Πατρών Γερμανός το Λάβαρο & ελευθέρωσε την Ελλάδα. Προκάλεσε την ευλογία του Θεού Χριστού & όχι την διχοτόμησή του.
 Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου