Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Η ανθρωποθυσία του 7

Γιατί έγινε αυτό;
 Γιατί αυτό το αεροπλάνο & όχι κάποιο άλλο; Γιατί αυτήν την συγκεκριμένη χρονική στιγμή-ημερομηνία & όχι κάποτε άλλοτε; Γιατί οι επιβαίνοντες ήταν 295 & όχι κάποιο άλλο νούμερο; Ποιά ήταν η αιτία που το κατέρριψαν;
Εχω ξαναπεί & θα το ξαναπώ. Δεν υπάρχουν τυχαία γεγονότα, όπως & δεν υπάρχει πεπρωμένο. Οτι γίνεται έχει μιά αιτία & ένα αιτιατό αποτέλεσμα.
Στην χρονική στιγμή, στο αντικείμενο της καταστροφής & στους επιβαίνοντες, κυριαρχεί ο αριθμός 7: 17/7/2014 αθροιζόμενο, 1+7+7+2+1+4=22. Μποϊνγκ 777 7+7+7=21. 21+22=43. 4+3=7. 295 επιβαίνοντες. 2+9+5=16. 1+6=7.
Τι σημαίνουν όλα αυτά; Εχουν κάποια σημασία ή είναι συγκυρία;
Ο αριθμός 7 σε όλες τις αποκρυφιστικές αλλά & θρησκευτικές δοξασίες θεωρείται Ιερός. Εκφράζει δε την πληρότητα, το όλον, την ολοκλήρωση μιάς περιόδου & το ξεκίνημα μιάς άλλης.
Στην Αγία Γραφή συναντάμε πολλές φορές τον αριθμό 7. π.χ. στην Εφτάφωτη λυχνία, στους 7 καιρούς, στις 7 σφραγίδες, στα 7 σαλπίσματα, στις 7 φιάλες, στους λεγόμενους 7 ουρανούς, στις 7 ημέρες της Δημιουργίας, τα 7 μυστήρια,...& αλλού.
Το ότι το αεροπλάνο καταρρίφθηκε είναι γεγονός. Το ότι δεν ήταν αδέσποτη & αυτό είναι γεγονός γιατί δεν τρως αδέσποτη στα 10.000 μέτρα πάνω από το έδαφος, κινούμενος στόχος. Αρα το στόχευσαν & το έριξαν. Γιατί; Ποιά ακριβώς ήταν η αιτία; Θα μάθουμε ποτέ; Πιστεύω πως την πραγματική αιτία δεν θα την μάθουμε επίσημα ποτέ αλλά συνωμοσιολογικά. Εγώ απλά κάνω κάποιους συνειρμούς & γνωρίζοντας ότι τίποτε δεν είναι τυχαίο, θεωρώ ότι η κατάρριψη του αεροπλάνου, ήταν αναίτια ανθρωποθυσία.  Σηματοδοτεί το τέλος μιάς περιόδου, σηματοδοτεί την αρχή μιάς άλλης. Επειδή δεν είχε σαν διεκδίκηση, κάποιο υποκειμενικό έστω δίκαιο, ή οικονομικό συμφέροντα, ή εδαφικές διεκδικήσεις, ή φυλετικές ή άλλες διαφορές, μιά τέλος πάντων από τις αιτίες για τις οποίες οι άνθρωποι σκοτώνονται, δεν μπορεί ένας τρελλός στρατιώτης ή Αξιωματικός να του την έριξε για πλάκα, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι μάλλον πρόκειται για αναίτια ανθρωποθυσία. Η κυριαρχία του αριθμού 7, είναι πασιφανής & ο προβληματισμός υπαρκτός, γιατί ως αναίτια έχει εξοργίσει τον Δημιουργό. Ποιός & γιατί την έκανε; Προφανώς έχει σχέση με την Παγκόσμια διακυβέρνηση.Ζούμε στιγμές μεγάλων εξελίξεων, δυσάρεστων για την ανθρωπότητα με ένα μέλλον όμως, κατάπαυσης & καταλλαγής. Είδωμεν. 

Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου