Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Δημόσια Ανεξάρτητη Αρχή η μειονότητα των Εβραίων στην Ελλάδα

Αυτά είναι τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου.
Για όσους αμφιβάλουν, διαβάζουμε & παραθέτουμε τον σύνδεσμο, στην Βικιπαίδια, την έννοια των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, που ορίζονται ως Δημόσιες Αρχές του Κράτους!!!
Μεταξύ αυτών όπως προκύπτει, περιλαμβάνεται & η Ισραηλιτική Κοινότητα Αθηνών από το 1978!!!
Και βέβαια οι Δημόσιες Αρχές δεν πληρώνουν φόρους, χαράτσια & λοιπά ποσά υποτέλειας.
Αρα λοιπόν η άνω Κοινότητα ως Δημόσια Αρχή, δεν μετέχει στους φόρους. Το περίεργο είναι πως μετέχει στην Διοίκηση του Κράτους, ως Δημόσια Αρχή & με ποιόν "διάφανο" τρόπο!!! Εχουμε λοιπόν ωμή & επίσημη παρέμβαση στα του Κράτους μας από τους Εβραίους από το 1978. Με ωμά λόγια, επίσημα είμαστε υποτελείς στους Εβραίους, με Προεδρικό Διάταγμα. Να λοιπόν γιατί οι αιρετοί "εκπρόσωποι" δεν υπακούν στον Λαό αλλά τον κοροϊδεύουν & τον εξαθλιώνουν. Υλοποιούν τα σχέδια της Παγκοσμιοποίησης που απορρέουν από τους Εβραίους Σιωνιστές, οι οποίοι περιμένουν τον Ηγέτη Μεσία τους ακόμη, για να κυριαρχίσουν στον Κόσμο. Συνεχίστε να ψηφίζετε.
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%A0%CF%81%CF%8C%CF%83%CF%89%CF%80%CE%BF_%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%BF%CF%85_%CE%94%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%85 
Υ.Γ. Δεν θα πρέπει παρά ταύτα να ξεχνάμε ότι, οι Εβραίοι είναι ο Εκλεκτός Λαός του Θεού & στο Τέλος θα σωθούν, αναγνωρίζοντας τον Χριστό που Σταύρωσαν.
Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου