Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Ξεκίνησε. Μπλόκ στα ΑΦΜ των φοροφυγάδων;;;

Ξεκίνησε η αρχή του Τέλους
 Με νομοθέτημα που περνάει από τον θερινό θίασο, οι δυνάμεις του σκότους, προβλέπουν το κλείδωμα του ΑΦΜ σε φοροφυγάδες.
Αφού πρώτα κατασκεύασαν τους Ελληνες οφειλέτες & χρωστάει όλη η Ελλάδα, αφού οι μισοί Ελληνες δεν υπέβαλαν φορολογική δήλωση, αφού δεν έχουν να πληρώσουν, απειλούν τώρα με κλείδωμα των ΑΦΜ με νόμο & με βάση το αξίωμα, "ό,τι είναι νόμιμο, δεν είναι κατ΄ανάγκη & δίκαιο & ηθικό"!!!
Το κλείδωμα των ΑΦΜ υλοποιεί την επί τόπου εκτέλεση. Σε λίγο θα είναι "Νόμος" του "Κράτους".
Ο "Νομοθέτης" όμως προβλέπει διαδικασίες για το ξεκλείδωμα των ΑΦΜ που θα κλειδωθούν.
Ποιές θα είναι αυτές; Μα ήδη έχει αναγγελθεί η θεσμοθέτηση της "ελάχιστης δαπάνης διαβίωσης" η οποία δεν μπορεί να καθοριστεί αλλοιώς ή μη μόνον μέσω του ΑΦΜ από τον οποίο θα πρέπει να περνούν όλες οι συναλλαγές. Ετσι θα κινείται ο λογαριασμός. Και δεν μπορεί παρά να χρησιμοποιηθεί η ψηφιακή τεχνολογία που θα καθορίζει τι χρειάζεσαι & ποιές είναι οι ανάγκες ενός εκάστου για να ζήσει & πόσα θα πληρώνει στο Κράτος.
Με ποιά μορφή θα εφαρμοστεί αυτό; Προφανώς με ψηφιακό αποθηκευτικό μέσον.
Θα ήταν ενδιαφέρουσες οι απόψεις των φίλων, οι οποίοι εξαγγέλουν ανατροπή του ισχύοντος πολιτεύματος αλλά & του καθεστώτος, υποστηρίζοντας ότι το σύστημα είμαστε εμείς & θα ανατρέψουμε το καθεστώς.
Εάν υποτεθεί ότι φτιάχνουμε μιά Αληθινή Δημοκρατία, στην οποία μετέχουμε όλοι για αυτά που μας αφορούν, σώζουμε την Ελλάδα, θα διατηρηθεί ο θεσμός της ελάχιστης δαπάνης διαβίωσης; με ψηφιακά μέσα; Ναι ή όχι; Θα θεσμοθετηθεί επί πλέον η ψηφιακή συναλλαγή ναι ή όχι; Και ποιά μορφή θα έχει;
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2014/07/blog-post_5706.html

Eρρωστε
Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου