Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Πολεμική ανακοίνωση

Υπεράσπιση των Ελληνικών εδαφών
 Η Κυβέρνηση του εχθρού, ζητάει την έγκριση του διορισμένου από αυτήν Αρείου Πάγου, προκειμένου να εισβάλει στα σπίτια των Ελλήνων. Ετσι στέλνει την γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του υπό κατοχήν Κράτους, για έγκριση στον Αρειο Πάγο, προκειμένου να προσδώσει προφανώς επισημότητα & βαρύτητα της εγκληματικής & εχθρικής ενέργειάς της, κατά τα πρότυπα των μασονικών δικαστηρίων, όπως αυτά λειτουργούν στις Στοές.
Κάθε σπιθαμή Ελληνικής κατοικίας θεωρείται Ελληνικό έδαφος & ουδείς μπορεί να παραβιάσει το άβατο της οικογένειας, & της Εστίας.
Να πάνε στην Ισραηλιτική Κοινότητα & στις Μασονικές Στοές.
Οι Ελληνες αμύνονται του Πατρώου Εδάφους.
Το κάθε σπίτι γίνεται πλέον ένα Ρούπελ. Η κάθε οικογένεια γίνεται πλέον ένας βωμός & μιά Ιερή Εστία. Το κάθε σπίτι γίνεται ένας Ναός του Θεού.
Οι εισβολείς εάν αποπειραθούν να υλοποιήσουν τις απειλές τους & εάν βρούν "Ελληνες" υπαλλήλους προς τούτο, θα θεωρηθούν εχθροί της Ελλάδας που απειλούν την εδαφική της ακεραιότητα όπως αυτή εκφράζεται σε κάθε Ελληνικό σπίτι. Αυτό αποτελεί ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ.
Καλούμε τα Σώματα Ασφαλείας, τους Ελληνες Δικαστές, & τις Ενοπλες Δυνάμεις της Χώρας στο πλευρό μας.
Ελληνες ψηλά το κεφάλι. Η Πατρίδα δι΄υμών αμύνεται του Πατρώου Εδάφους, υπέρ Βωμών & Εστιών. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να συλήσει τα Ιερά & τα όσιά μας. Μολών λαβέ.
Ας κοπιάσουν.

Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου