Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Κλείστε τα σύνορα ΤΩΡΑ.

Αμεσο κλείσιμο συνόρων των προσβεβλημένων περιοχών.
 Κλείστε τα σύνορα από & προς Γουινέα,Λιβερία, Σιέρρα Λεόνε &  Νιγηρία τώρα. Δεν πρόκειται για γρίπη των χοίρων, ούτε γρίπη των πτηνών, ούτε τρελλές αγελάδες. Εάν ο έμπολα περάσει στον υπόλοιπο κόσμο, πρόκειται για τον απόλυτο εφιάλτη. Η ανθρωπότητα εάν συμβεί κάτι τέτοιο θα βιώσει την απόλυτη καταστροφή.
Παρά τις οποιες διαβεβαιώσεις η Γαλλία εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία http://www.diplomatie.gouv.fr/fr/conseils-aux-voyageurs/infos-pratiques-20973/article/virus-ebola-guinee-forestiere
Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, δεν υπάρχουν συστάσεις για τον έλεγχο στις πύλες εισόδου, ή περιορισμοί σε σχέση με το εμπόριο & τα ταξίδια στις Χώρες αυτές.
Η ασθένεια δεν αντιμετωπίζεται, ούτε υπάρχει εμβόλιο ή τρόπος προφύλαξης. Καταστρέφει τον ανθρώπινο οργανισμό από μέσα ολοσχερώς. Αν εγκατασταθεί ο ιός δρά σαν εγκαιροφλεγής βόμβα για τον άνθρωπο.
Οι καθυσηχαστικές έως ύποπτες αναφορές του Π.Ο.Υ. ότι δεν θα εμφανίσουν κρούσματα όλες οι Χώρες, σε συνδιασμό με τις σοβαρότατες οδηγίες του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. για τα μέτρα προφύλαξης & την επισήμανση των σοβαρότατων κινδύνων, μόνο ανησυχία μπορούν να προκαλέσουν.
Εάν ο ιός διασπαρεί στον υπόλοιπο κόσμο αφού οι ίδιοι λένε ότι δεν υπάρχει τρόπος να σταματήσει στις πύλες εισόδου, & αφού όπως επίσης οι ίδιοι λένε στις Χώρες που εκδηλώθηκε έχει ξεφύγει τον έλεγχο, τότε η παγκόσμια ελίτ, για να προστατευθεί, θα απομονώσει τεράστιες περιοχές εντός των οποίων κινείται, από & προς τις οποίες δεν θα μπαίνει & βγαίνει κανείς. Ολοι εμείς οι υπόλοιποι θα θεωρηθούμε αναλώσιμοι. Πολιτικοί, ένοπλες δυνάμεις, σώματα ασφαλείας, αρχές & εξουσίες, γιατροί & νοσηλευτές ανεξάρτητα από εθνικότητα.
Βάλτε λοιπόν σε καραντίνα τις Χώρες αυτές ΤΩΡΑ & όχι τον Πλανήτη ολόκληρο. Εκτός & αν οι στόχοι σας είναι άλλοι.
Εύχομαι ολόψυχα να διαψευστώ. Εδώ η επίσημη συνεχής παρακολούθηση της επιδημίας από το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.
http://www.keelpno.gr/

Iάκωβος Τίγκας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου