Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Το Εβραϊκό Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Ενα Εβραϊκό Κοινοβούλιο μέσα σε ένα Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
 Για όσους δεν γνωρίζουν: Στις 16 Φεβρουαρίου 2012 εγκαινιάζεται το Εβραϊκό Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, που αποτελείται από 120 εκλεγμένους αντιπροσώπους των Εβραϊκών κοινοτήτων 47 Χωρών, μεταξύ των οποίων  & Χώρες εκτός Ευρώπης.
Στόχος τους όπως οι ίδιοι λένε: "Είναι η έκφραση των θέσεων, σκέψεων & συμφερόντων των Εβραίων της Ευρώπης".

Εδρεύει εντός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλες(!), & αυτό είναι που επισφραγίζει σήμερα την "λαθεμένη" πορεία της Ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, μιας Ευρωπαϊκής Ενωσης στην οποία οι Εθνοτικές ομάδες, είναι οι τελευταίες που μπορούν να εκφράσουν άποψη. Πρόκειται δηλαδή για θεσμό!!!
Τότε που ιδρύθηκε, τα ΜΜΕ ήταν πολύ "διακριτικά" ως προς την ανακοίνωσή τους.
Επειδή μερικοί νομίζουν ότι οι Πολιτικοί των δήθεν αντιμνημονιακών κομμάτων, ντε & καλά κάτι θα κάνουν, & επειδή βεβαίως & το ήξεραν σε αντίθεση με τον πολύ κόσμο που δεν το γνωρίζει,  α
υτή η ενθρόνιση ενός κοινοβουλίου ταυτόχρονα θρησκευτικού και πέρα από Ευρωπαϊκού, στη καρδιά του κτηρίου που υποτίθεται ότι ενσαρκώνει το πραγματικό Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι μια τέλεια ατιμία, μία άθλια προδοσία των αξιωματούχων μας, οι οποίοι αποδεικνύουν για άλλη μια φορά την ολοκληρωτική υποταγή τους στην παγκόσμια επιρροή που ασκείται από έναν «κυρίαρχο και ευφυή λαό με αυτοπεποίθηση».
Και βέβαια γεννάται το ερώτημα πλέον σήμερα: Πως εκφράζονται στις Βρυξέλες μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο, οι θέσεις, σκέψεις, & τα συμφέροντα των Εβραίων της Ευρώπης με την σφαγή των αμάχων Παλαιστινίων; Που είναι η Ευρώπη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων;
Ρουφιάνοι κουτόφραγκοι, & ελληνόφωνες προδότες. Ομως έρχεται η ώρα σας & ήδη ήρθε.
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2012/03/blog-post_7458.html#.U-E7baOiIa8

Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου