Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Oι Αθλιοι νεκροζώντανοι

Ψυχιατρικού ενδιαφέροντος το κοινοβούλιο.
 Τι ακριβώς έγινε εχθές; Μια ψυχιατρικού ενδιαφέροντος συνεδρίαση, με ένα σικέ αποτέλεσμα.
Ποιός φταίει; Η Λαομίσητοι κυβερνητικοί; Μα ασφαλώς όχι. Οχι δεν φταίνε αυτοί. Αυτοί πέτυχαν τους στόχους τους. Εγιναν επάξια Λαομίσητοι. Διέλυσαν την Ελλάδα, σε καιρό ειρήνης εκτελούν γενοκτονία των Ελλήνων, κατέλυσαν το Σύνταγμα με την βία, παραχώρησαν τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας, στους διεθνείς τοκογλύφους, εκκρεμούν σε βάρος τους μηνύσεις για Εσχάτη προδοσία, διέλυσαν την Υγεία, περιόρησαν ή απαγόρευσαν την απρόσκοπτη πρόσβαση στην Δικαιοσύνη, νομοθετούν ακατανόητα, διασπώντας την συνέχεια των εξουσιών,  παραβιάζουν συνεχώς & κατά συρροή τα ανθρώπινα δικαιώματα, ακόμη & τα στοιχειώδη, όπως το δικαίωμα ύπαρξης, με λίγα λόγια είναι κοινοί δολοφόνοι, του κοινού ποινικού δικαίου. Αυτά είναι τα συστατικά αυτού του "πολιτεύματος". Και από εδώ & πέρα, αρχίζει το ψυχιατρικό ενδιαφέρον.
Με τα άνω συστατικά ένα πολίτευμα δεν μπορεί να λέγεται & να είναι δημοκρατικό. Επιεικώς μπορεί να λεχθεί τυραννία.
Σε ένα τέτοιο πολίτευμα λοιπόν, δεν πας να κάνεις αντιπολίτευση γιατί τότε αντιπολιτευόμενος συμπολιτεύεσαι αφού νομιμοποιείς έτσι την τυραννία.
Οι νεκροζώντανοι της "αντιπολίτευσης" λοιπόν φταίνε, αφού για πολλοστή φορά με την παρουσία τους εκεί, νομιμοποίησαν τα εγκλήματα των Λαομίσητων τυράννων, ενώ απέξω οι Ελληνες σφάδαζαν από τον πόνο που τους προκαλεί η τυραννία, ατενίζοντας στα μπαλκόνια της Βουλής, μήπως δουν κάποιον,...κάποια ελπίδα σωτηρίας. Εκεί έπρεπε να τους δουν όλους τους αντιπολιτευόμενους, οι οποίοι έπρεπε να αποχωρήσουν, να βγούν έξω & να καλέσουν τον Λαό σε εξέγερση, κατ΄εφαρμογή του άρθρου 120 του Συντάγματος.
Αλήθεια τι έκαναν όλοι αυτοί, οι "τον Λαόν αγαπώντες" αντιπολιτευόμενοι για την εφαρμογή του άρθρου 120; Πως & πότε εκδήλωσαν τον "πατριωτισμό τους" ως Ελληνες; Πληρώνουν ΔΟΥ; χαράτσια; ΕΝΦΙΑ; παίρνουν φορολογική ενημερότητα;...............
Κάνουν "αντιπολίτευση", όπως κάνει & η Grean Peace οικολογία!!! Αποτελούν τον κυμματοθραύστη της Λαϊκής οργής & αντίδρασης, τις οποίες ελέγχουν & εκτονώνουν, για να μην ξεσπάσουν επάνω τους, προστατεύοντας έτσι, τους Λαομίσητους τυράννους.
Πουλάνε φρούδες ελπίδες στους Ελληνες οι οποίοι δεν εννοούν να καταλάβουν το παιχνίδι τους & τρέχουν από πίσω τους, ελπίζοντας, ελπίζοντας, ελπίζοντας,............μέχρι να τους λουστούν στην μάπα & αυτούς, & να ξαναρχίσει από την αρχή, ο ψυχιατρικού ενδιαφέροντος μονόλογος, της επόμενης μέρας, των πρώτων 100 ημερών, δεν μπορούμε από την μιά μέρα στην άλλη, να διορθώσουμε την καταστροφή που έγινε, ολοι μαζί μπορούμε, δεν είμαστε μάγοι, κάναμε λάθη,.....κοκ.
Επιμένουν οι πάντες της "αντιπολίτευσης" στο ευρώ, & στην Ευρώπη. Μιά Ευρώπη που διαλύεται, με άπειρα στοιχεία σοδομισμού, με ένα νόμισμα, που από την αρχή που φτιάχτηκε, ο στόχος του ήταν αυτά που ζούμε σήμερα, η αποδόμιση των κοινωνιών για την προετοιμασία τους για την νέα μορφή. Την αχρήματη Κοινωνία.
Οταν οι καιροί σύντομα θα έχουν συντονιστεί, τότε, οι κοινωνίες θα μπουν στην πορεία της ευδαιμονίας, όπως θα τους πουν. Στην πραγματικότητα θα μπουν στην πορεία προς τον απόλυτο εφιάλτη.
Και τότε θα αποκαλυφθεί στον Λαό, ποιοί ήταν αυτοί που εμπιστεύθηκε & τι έκρυβαν πίσω από τις πόρτες τους. Τότε θα γίνουν φανερά τα πιστεύω τους σε οντότητες & δυνάμεις, που φρόντισαν να τα κρύψουν από τον Λαό, οι τελετές & τα όργια που κάνουν & τα συμβόλαια "τιμής" & πίστης που υπογράφουν με τις δυνάμεις αυτές, ενώ οι προοδευτικοί σύγχρονοι άνθρωποι της κοινωνίας, τα θεωρούν ανύπαρκτα & αποκαλούν γραφικούς, όσους τα αναφέρουν. Μέχρι τότε, όμως,.....συνεχίζουμε.

Iάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου