Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

ενωπιον του Ελληνικου λαου, 7/11/2014. Παλάτι η Τράπεζα της Ελλάδας

Παλάτι: Αυτό το ίδρυμα του κερατά Βασιλιάς του κερατά ο Ρότσιλ
Το μαχαίρι στο κόκκαλο βάζουν οι Ολγα & Τάνυα Γεριτσίδου, κατονομάζοντας με στοιχεία, την Τράπεζα της Ελλάδας, ως το Παλάτι του κερατά, τον Ρότσιλ ως Βασιλιά του κερατά & τους αυλικούς παλατιανούς της Βουλής, & της Διοίκησης από τους Αιρετούς έως τους Δημοσίους υπαλλήλους υποτακτικούς, σε συμφέροντα αντίθετα με εκείνα των Ελλήνων.

Αμεση ανάγκη λοιπόν να γκρεμιστεί το παλάτι του κερατά & να αναδειχθεί η πραγματική Τράπεζα της Ελλάδας, που είναι ο Ελληνικός Λαός, αφού δικά του είναι τα χρήματα τα οποία κλάπηκαν & γι αυτό δεν υπάρχει ρευστότητα.

Πως όμως θα γίνει αυτό; Δεν βλέπω άλλη λύση από την καθιέρωση Λαϊκού νομίσματος, το οποίο θα κόβεται, θα διανέμεται & θα διέπεται από Λαικό Τραπεζικό Ιδρυμα, την Λαϊκή Τράπεζα της Ελλάδας, το οποίο θα κανονίζει & τους όρους της αγοράς, αγνοώντας παντελώς το Ιδρυμα του κερατά & εξοβελίζοντας τα συμφέροντα του Ρότσιλ, παίρνοντας τον Ελληνικό πλούτο στα χέρια μας & διανέμοντάς τον με γνώμωνα την ευημερία & αξιοκρατεία όλων.

Τις τεχνικές λεπτομέρειες για το πως αυτό θα γίνει, αν εκτιμώ σωστά, δεν είμαι εγώ εκείνος που θα αναλύσει, λόγω έλειψης γνώσεων. Δόξα τω Θεώ όμως, στην Ελλάδα υπάρχουν αξιολογότατοι Ελληνες, ειδικοί με γνώσεις & θέληση. Και ας κάτσουν αυτοί με τα ευρά τους & τα χρέη τους.

Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου