Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Ο Υιός, ο Αδελφός, ο Πατέρας

Το βλάσφημο Διάγγελμα
 Δεν αναγνωρίζω κανέναν από τους Νόμους σας & τους Θεσμούς σας.
Εξουσιάζετε τους ανθρώπους καταξευτελίζοντας την αξία τους, & καταδειναστεύοντας την Ελευθερία τους.
Τους αναγκάζετε να δουλεύουν για να πληρώνονται & να ζουν, στερώντας τους την χαρά της Δημιουργίας της εργασίας,& της παραγωγικότητας των αγαθών.
Αποκλείσατε τους ανθρώπους από την Γνώση της απελευθέρωσης & της Επιστήμης.
Μάθατε στους Ανθρώπους τον ψεύτικο πλούτο & τους μάθατε να τον αρπάζουν σε βάρος των άλλων. Ετσι αποκλείσατε από τον πλούτο τους τίμιους, κάνοντας άνισο καταμερισμό του.
Τους μάθατε να ζουν με το Εγώ τους & να ξεχάσουν το Εμείς, που οδηγεί στην Ενωση των πάντων εις Εν.
Ευνουχίσατε την σεξουαλικότητά τους & την αποκαλέσατε αμαρτία κάνοντάς τους να νοιώθουν ενοχές για την χαρά της ζωής ενώ εσείς αγοράζετε πόρνες & πόρνους & γλεντάτε μαζί τους.
Αποκρύψατε από τους Ανθρώπους την Αλήθεια της προέλευσής τους, & τους κάνατε να πιστέψουν ότι προέρχονται από τους πιθήκους.
Μάθατε στους Ανθρώπους να υποτάσσονται στον Θεό & όχι να είναι ίσοι με αυτόν, όπως τους έφτιαξε.
Οργανώσατε τις κοινωνίες τους, βασισμένες σε κούφιες αξίες στενών Γεωγραφικών προσδιορισμών & συμβόλων, & τους απειλήσατε με Νόμους άδικους & τυραννικούς.
Διαταράξατε την ισορροπία των παράλληλων Συμπάντων τα οποία αποκρύβετε από τους Ανθρώπους, δείχνοντάς τους τάχα το τέλος του τάφου.
Εσείς οι ίδιοι, ξεχάσατε τις εντολές που σας δώθηκαν όταν γίνατε Αρχοντες από τον Υπέρτατο Νου, & τον όρκο σας, τα μυστικά που σας αποκαλύφθηκαν για να οδηγήσετε τους Ανθρώπους & τους εαυτούς σας στην Ενωση των πάντων.
Δικαστές διεφθαρμένοι, φυλάκισαν & σκότωσαν στους Αιώνες, τους Φωτοδότες του πνεύματος που στάλθηκαν για να καλύψουν την δική σας ανεπάρκεια & να οδηγήσουν τους Ανθρώπους.
Καταστρέψατε & καταστρέφετε τον Πλανήτη που σας δόθηκε για να ζήσετε, ψάχνοντας & αντλώντας την βρώμικη ενέργεια, ενώ αυτή σας δίνεται απλόχερα καθαρή από το Σύμπαν.
Στερήσατε τους Ανθρώπους από την Γνώση της καθαρής δωρεάν Ενέργειας από το Σύμπαν & χρησιμοποιήσατε αυτήν την Γνώση στις πολεμικές μηχανές σας.
Μάθατε στους Ανθρώπους τον πόλεμο & όχι την Ειρήνη.
Εμποδίσατε τους Ανθρώπους από την Χαρά & την Ευτυχία της Ζωής.Φύγετε από μπροστά μου ανάξιοι & ανίκανοι.
Ηρθε η ώρα οι Ανθρωποι να μάθουν την Αλήθεια & να ζήσουν Αληθινά, με Νέους Νόμους & Νέους Θεσμούς.
Ηρθε ο ίδιος ο Υιός, ο Αδελφός, ο Πατέρας.
(Κάπως έτσι....)

Iάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου