Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Το "Μπλέντερ τέστ" & η Ελληνική Κοινωνία

Απορρίφθηκε παταγωδώς η Ελληνική Κοινωνία στο "μπλέντερ τέστ"


 Μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα του μπλέντερ που αλέθει ανθρώπους, στο βιβλίο φυσικής της Ε Δημοτικού, με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Παιδείας απέδωσε την επιλογή της εικόνας, σε λάθος & αβλεψία, λέγοντας ότι είναι εκεί εδώ & 10 χρόνια & ότι αναζητήθηκε σε συγκεκριμένο ιστότοπο!!!....., προφανώς έχοντας υπόψη ότι μιλάει σε ηλιθίους. Λένε ακόμη ότι θα την αποσύρουν από την ηλεκτρονική μορφή του βιβλίου αλλά & από την επανεκτύπωσή του, χωρίς ούτε λόγος να γίνεται για άμεση απόσυρσή του.http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26510&subid=2&pubid=113392739
Ομολογεί λοιπόν την διενέργεια τεστ στην Ελληνική κοινωνία το Υπουργείο Παιδείας, με την άκομψη & ανόητη ανακοίνωσή του.
Επισημάνσεις:

  • Δεν είναι τυχαίο ότι η συγκεκριμένη εικόνα, τοποθετήθηκε στην μέση του βιβλίου μεταξύ των σελίδων 18-19, ώστε να κόβεται από την ραφή του βιβλίου & να μην φαίνεται καλά, περνώντας έτσι υποσυνήδειτο-συνειδητό μήνυμα φρίκης.
  • Αναζητήθηκε & επιλέχθηκε από συγκεκριμένο ιστότοπο χωρίς να κατονομάζεται από ποιόν πριν από δέκα χρόνια, κατά τα άλλα ήταν τυχαία & κανείς δεν είδε τι απεικόνιζε
  • Αποσύρθηκε λέει από την ηλεκτρονική μορφή της & από τις ανατυπώσεις, όχι όμως & από τα υπάρχοντα χιλιάδες αντίτυπα που βρίσκονται στα Σχολεία. Ούτε καν μιά εγκύκλιος να μουτζουρωθεί ή να αφαιρεθεί με ευθύνη των δασκάλων.
  • Γκουγκλάροντας την λέξη "μπλέντερ" στις εικόνες, υπάρχουν εκατοντάδες εικόνες & πλέον ΚΑΙ αυτή, που δείχνει ότι η επιλογή της μόνον τυχαία δεν ήταν. Που την βρήκαν πριν από δέκα χρόνια;
  • Οπως όλοι μπορούμε να θυμηθούμε από την παιδική μας ηλικία, τα παιδιά σκανάρουν απίστευτες λεπτομέρειες που "αβλεπτί" περνάνε από τους μεγάλους.
Το τέστ:
Το 2005 λοιπόν, οι Νεοταξίτες παλατιανοί, έχοντας κατά νουν τι επρόκειτο να κάνουν σήμερα στην Ελληνική κοινωνία, αποφάσισαν να την τεστάρουν. Μας είπαν λοιπόν με αυτήν την εικόνα ότι, σας έχουμε βάλει, ή θα σας βάλουμε μέσα στο μπλέντερ της παγκοσμιοποίησης & θα σας αλέσουμε όλους. Μας έδειξαν τι ακριβώς μας περιμένει.
Δεν είναι καθόλου τυχαία επίσης, η επιλογή της Ε Δημοτικού, όπου τα παιδιά είναι λίγο πριν την εφηβεία με ανεξίτηλες καταγραφές.
Χιλιάδες παιδιά με τους δασκάλους τους & τους γονείς τους, έγιναν αποδέκτες του μηνύματος αυτού & κανείς δεν αντέδρασε. Στατιστικά είναι βέβαιο ότι κάποιοι το αντιλήφθηκαν, όπως άλλωστε έγινε & σήμερα, αλλά πέρα βρέχει επί δέκα ολόκληρα χρόνια. Το μήνυμα είτε συνειδητά, είτε ασυνείδητα, πέρασε ανεμπόδιστα. Το τέστ πέτυχε. Η Ελληνική Κοινωνία φάνηκε από τότε ότι ήταν ανίκανη να αντιδράσει ακόμη & στις πλέον εξόφθαλμες χοντράδες, όπως & γίνεται. Η Ελληνική κοινωνία απορρίφθηκε παταγωδώς από το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε, προς χαροποίηση των Νεοταξιτών παλατιανών, που ανεμπόδιστοι προχώρησαν στα όσα συμβαίνουν σήμερα.
Αλλά & σήμερα που φτάσαμε στον πάτο του μπλέντερ & ματώνουμε, το τέστ έχει ακόμη εφαρμογή & καταγράφει χρήσιμα στοιχεία για τους παλατιανούς της Νέας Τάξης.
Ετσι λοιπόν παρατηρούμε συστημικούς αντιδραστικούς & επαναστάτες Blogs & εφημερίδες, που έβγαλαν τον σκασμό, όταν έγινε ο σάλος, να σπεύδουν να πανηγυρίζουν τον "θρίαμβο" του Λαού μας, που ανάγκασε το Υπουργείο Παιδείας να αποσύρει την εικόνα, παραμένοντας ωστόσο το βιλίο σε χιλιάδες αντίτυπα στα Σχολεία.
Ακόμη & σήμερα το "μπλέντερ τέστ" καταγράφει το πόσο θα "καταπωθεί" η ανόητη ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, περί δήθεν λάθους & αβλεψίας & πως & εάν θα ξεφουσκώσει το θέμα με την δήθεν απόσυρση του βιβλίου.
Ακόμη & σήμερα καταγράφει το "μπλέντερ τέστ" αν θα επέμβει αυτεπάγγελτα ο Εισαγγελέας, για εγκλήματα-κακουργήματα, ιδιαζόντως απεχθή, κατά της Ελληνικής κοινωνίας, που διέπραξε η συγγραφική ομάδα & οι κριτές αξιολογητές:
Συγγραφείς: Εμμανουήλ Αποστολάκης εκπαιδευτικός
                      Ελένη Παναγοπούλου εκπαιδευτικός
                      Σταύρος Σάββας Εκπαιδευτικός
                      Νεκτάριος Τσαγλιώτης εκπαιδευτικός
                      Γιώργος Πανταζής εκπαιδευτικός
                      Σοφοκλής Σωτηρίου εκπαιδευτικός
                      Βασίλης Τόλιας εκπαιδευτικός
                      Αθηνά Τσαγκογέωργα εκπαιδευτικός
                      Γεώργιος Καλκάνης καθηγητής Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών
Εικονογράφηση: Ευάγγελος Γκιόκας σκιτσογράφος-εικονογράφος
Κριτές-Αξιολογητές: Γεώργιος Παπαϊωάννου αναπληρωτής καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών
                                  Ιωάννης Μπάκανος Σχολικός σύμβουλος
                                  Ολγα Παρνέλη εκπαιδευτικός
Ακόμη & σήμερα, τρέμουν & φοβούνται την αναζήτηση των ηθικών αυτουργών του εγκλήματος, που υπάρχουν είτε μέσα στην ομάδα, είτε στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο είτε πίσω από αυτούς.
Προς την κατεύθυνση αυτή επιστράτεψαν & θα επιστρατέψουν & άλλους, διάφορους κυματοθραύστες επαναστάτες, οι οποίοι έφτασαν μέχρι σημείου ειρωνίας προκειμένου, να υποβαθμίσουν το έγκλημα του εσκεμμένου δόλου, στο πταίσμα της αβλεψίας.
Ετσι λειτουργούν οι παλατιανοί. Πότε θα μάθεις να τους διαβάζεις;

Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου