Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Απέλαση!!! των μοναχών της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου με Δικαστική απόφαση!!!

Απελαύνονται οι Μοναχοί της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου από το Αγιο Ορος.


Σύμφωνα με φιλικά προσκείμενη ιστοσελίδα στο Facebook της Μονής Εσφιγμένου https://www.facebook.com/Filoi.tis.Gnisias.Esfigmenou/posts/740174016031538, απελαύνονται με Δικαστική απόφαση από το Αγιον Ορος οι Μοναχοί της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου & απειλούνται με προσωποκράτηση εάν δεν υπακούσουν, θεωρούμενοι ως καταληψίες πλέον, της Μονής. Είναι γνωστή η Ιστορία της Μονής & της δίκαιης αντίθεσής της, με την ψευτοένωση των Εκκλησιών & τα ανοίγματα των Ορθοδόξων Πατριαρχείων επί έναν αιώνα & βάλε προς αυτήν την κατεύθυνση.
Σήμερα λοιπόν, λίγες ημέρες πριν από την ψευδοένωση, έλαβαν με Δικαστικό επιμελητή, την Απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χαλκιδικής, που διατάσει την απέλασή τους από το Αγιον Ορος. Επισημαίνεται ότι σε λίγες ημέρες, στις 29/11/2014, ο Πάπας, θα επισκεφτεί το Φανάρι για να κάνουν την τελική φάση της Ενωσης των Εκκλησιών, όπως είχα γράψει σε παλιότερη ανάρτηση.
Πρακτικά αυτό σημαίνει, ότι ούτε με τον βιολογικό Νόμο των ανθρώπων, ούτε με της Φύσης, ούτε με των Ζώων, οι άνθρωποι αυτοί δεν μπορούν να ζήσουν αλλού, έστω & αν τους δίνανε ένα παλάτι κάπου, πόσο μάλον που δεν έχουν να πάνε πουθενά.
Μιλάμε για 150 περίπου ψυχές, ακτήμονες, που επιβιώνουν αιώνες εκεί, με πολύ & σκληρή δουλειά & επειδή του κάπνισε του Πατριάρχη Βαρθολομαίου, κυρήχθηκαν καταληψίες των σπιτιών τους!!!
Κανένα Δικαστήριο, δεν είναι αρμόδιο σύμφωνα με τους ίδιους, να εκδικάσει προσφυγή τους κατά του Πατριάρχη. Είναι αρμόδια όμως τα Δικαστήρια να εφαρμόσουν την απόφαση του Πατριάρχη...
Οι πρώτοι μάρτυρες.
Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου