Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Ο Εμπολα, η Ενωση των Εκκλησιών & ο Μαυροψύχης

Ενα εφιαλτικό σενάριο.
 Ενα εφιαλτικό σενάριο βρίσκεται σε εξέλιξη, σοβαρότερο από όλα όσα επικουρικά συμβαίνουν σήμερα, το οποίο δεν απασχολεί τα μεγάλα blogs & δεν δίνουν σημασία.
Το σκηνικό του ιού Εμπολα είναι έτοιμο & γράψαμε γι΄αυτό.
http://iaktigas.blogspot.gr/2014/08/blog-post_9.html
Ετσι ανά πάσα στιγμή μιά επιδημία, ή μιά πανδημία με πραγματικά διάσπαρτα κρούσματα ή εικονικά, μπορεί να στηθεί, με ανάγκη λήψης σκληρών μέτρων πρόληψης της εξάπλωσης της νόσου.
Και βέβαια αυτό δεν θα μπορούσε να στηθεί εάν είχαν κλείσει τα σύνορα των Χωρών που "αναπτύχθηκε" ο ιός, ο οποίος είναι μετάλλαξη του ιού του Κίτρινου Πυρετού, αφού έχει τα ίδια συμπτώματα, & δεν δικαιολογείται η εξάπλωσή του, όπως δεν εξαπλώθηκε ποτέ ο Κίτρινος Πυρετός, ο οποίος παρουσιάζει υφέσεις & εξάρσεις στις γύρω από την ζούγκλα περιοχές.
Φαίνεται ότι ως βιολογικό όπλο δεν περπατάει εκτός από τις φυσικές κλιματολογικές συνθήκες, στις οποίες ευδοκιμεί, αλλά & δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ο ιός την ανάπτυξη ανοσίας, που προστατεύει τον άνθρωπο. Ετσι λοιπόν, χρειάστηκε η προπαγάνδα αλλά & η τεχνητή μόλυνση κατ΄επιλογή ατόμων, εικονικά ή πραγματικά, ώστε να γίνει ντόρος.
Το σκηνικό της επικείμενης Ενωσης των Εκκλησιών στα τέλη Νοεμβρίου 28-30 με επίσκεψη του Πάπα στο Φανάρι, επίσης έχει δρομολογηθεί & επίσης γράψαμε γι αυτό. http://iaktigas.blogspot.gr/2014/11/1054-2014.html θέτοντας & τους προβληματισμούς που προκύπτουν, με το σοβαρό ζήτημα της Αναίμακτης Θυσίας & της Θείας Μετάληψης, με δεδομένο ότι οι Παπικοί δεν κοινωνούν Αίμα, αλλά μόνον Σώμα τους πιστούς, ενώ το Αίμα, κοινωνούν μόνον οι ιερείς τους.
Η είδηση της επικείμενης Ενωσης των Εκκλησιών, πέρασε & περνάει στα ψιλά, ουδένα απασχολεί & όσους απασχολεί, το εξετάζουν σε σχέση με τα γεωπολιτικά & οικονομικά συμφέροντα του Πλανήτη.
Καμία ενημέρωση δεν υπάρχει για το πως θα γίνεται η Θεία Μετάληψη μετά την Ενωση. Οπως οι Παπικοί; όπως οι Ορθόδοξοι; ο καθένας με το τρόπο του; Και αν ο καθένας με τον τρόπο του, τότε τι σόϊ Ενωση θα είναι;
Μια λήψη μέτρων για την προστασία της Δημόσιας Υγείας από τον Εμπολα, μαζί με την Ενωση των Εκκλησιών στην "πρότερη Αγάπη" θα μπορούσε στην ουσία να επιχειρήσει κατάργηση ή διαφοροποίηση της Αναίμακτης Θυσίας & της Μετάληψης από το Κοινό Ποτήρι, με τις ελάχιστες δυνατόν αντιδράσεις, & με ήδη καλλιεργημένη σε πολλούς ακόμη & μεταξύ των πιστών, την αίσθηση της τήρησης των κανόνων Υγιεινής, αφού τα μωρά πρέπει να κοινωνούν πρώτα, & οι άρρωστοι & γέροι, τελευταίοι.........
Τα σκηνικά λοιπόν είναι έτοιμα για το ντεμπούτο του Μαυροψύχη ανθρώπου της ανομίας, ο οποίος δεν μπορεί να λειτουργήσει όσο υπάρχει & λαμβάνεται η Αναίμακτη Θυσία.
Οσον αφορά το πρόσωπο του ανθρώπου της ανομίας, δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί. Εχουν κατονομαστεί σοβαρές υποψηφιότητες, όπως του Πρίγκιπα Ουίλλιαμ του Ε της Ουαλίας, του Σνόουντεν, παλαιότερα του Ντέϊβιντ Μάγιερ κλπ. Η προσωπική μου αίσθηση η οποία μπορεί να είναι & λανθασμένη, λέει ότι πρόκειται για Ελληνα & μάλιστα Μακεδόνα, ο οποίος θα παίξει τον ρόλο του Ηγέτη στην Παγκόσμια σκηνή. Είδωμεν.

Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου