Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Στέφεται ο Πρίγκηπας Ουίλιαμ ο Ε;

Ενθρονίζουν τον Πρίγκηπα Ουίλιαμ Ε Βασιλιά του Ηνωμένου Βασιλείου;

 Την είδηση διαβάσαμε στην Ζούγκλα εχτές http://www.zougla.gr/kosmos/article/to-xristougeniatiko-doro-tis-vasilisas-elisavet-paradidi-to-stema, σύμφωνα με την οποία η Βασίλισσα Ελισάβετ, ετοιμάζεται να παραιτηθεί από τον Θρόνο του Ηνωμένου Βασιλείου & να τον παραχωρήσει στον εγγονό της Πρίγκηπα Ουίλιαμ τον Ε κάνοντας έτσι την νυφούλα της Βασίλισσα!!!
Για τους υποψιασμένους, εάν η είδηση αυτή αληθεύει, είναι αξιόλογη των εξής επισημάνσεων:

  • Ο συγκεκριμένος Πρίγκηπας, έχει κατονομαστεί ως μία σοβαρή υποψηφιότητα, για τον ρόλο του "ανθρώπου της ανομίας". http://iaktigas.blogspot.gr/2014/02/blog-post.html
  • Η χρονική συγκυρία χωρίς αυτή να προσδιορίζεται στο δημοσίευμα, αλλά αόριστα καθορίζεται στο Χριστουγεννιάτικο μήνυμα της Ελισάβετ, συμπίπτει με την επικείμενη Ενωση των Εκκλησιών που ήδη δρομολογείται με πρωτοφανείς ετοιμασίες στο Φανάρι & η οποία δεν προμηνύει τίποτε καλό, αντίθετα, προμηνύει πολλά μποφόρ. http://iaktigas.blogspot.gr/2014/11/1054-2014.html
  • Την ίδια περίοδο, οι ταραχές & η κλιμάκωσή τους στην Ανατολική Μεσόγειο με το πλήθος των σκαφών, θυμίζει το "χιλιάρμενο" του Κοσμά του Αιτωλού.
  • Το συγκεκριμένο πρόσωπο, "τυχαίνει" να είναι & "κασιδιάρης", (έχει αραιωμένα μαλιά) & θυμίζει επίσης Κοσμά Αιτωλό που μιλάει για την προέλευση του κακού από έναν κασιδιάρη.
  • Επίσης είναι γεννημένος στις 21 Ιουνίου 1982 δηλαδή είναι 32 χρονών ακριβώς & μπαίνει στα 33.
  • Το Ηνωμένο Βασίλειο προβάλει ένα προφίλ ενάντια στην Ε.Ε. φαινομενικά τουλάχιστον.
  • Ολοι οι Θρησκευτικοί Ηγέτες, είθισται στις συναντήσεις τους με τον Πάπα, να του ασπάζονται την δεξιάν, εις ένδειξη υποταγής, ακόμη & των μη Χριστιανικών δογμάτων. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τον εκπρόσωπο της Αγγλικανικής Εκκλησίας Αρχιεπίσκοπο.
  • Η δανειακή σύμβαση που ξεπουλάει την Ελλάδα, υπογράφτηκε σε ιδιωτικό Δικηγορικό γραφείο της Αγγλίας & σύμφωνα με το Αγγλικό δίκαιο.
Μένει να δούμε κατά πόσον η ενθρόνισή του στον Θρόνο του Ηνωμένου Βασιλείου, θα παίξει ρόλο στην Διεθνή σκηνή & πως, με δεδομένο ότι ο Θρόνος για την ώρα αφορά 16 ανεξάρτητα κυρίαρχα κράτη, γνωστών ως Σφαίρα Κοινοπολιτείας: το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Τζαμάικα, τα Μπαρμπάντος, τις Μπαχάμες, τη Γρενάδα, τη Παπούα Νέα Γουϊνέα, τα Νησιά του Σολομώντα, το Τουβαλού, την Σάντα Λουτσία, τους Σαιντ Κιτς και Νέβις. Φυσικά αφορά & τις ΗΠΑ που στην ουσία ποτέ δεν ανεξαρτοποιήθηκαν & ας γιορτάζουν την ημέρα της ανεξαρτησίας.
Ωστόσο παραμένει ανοιχτό το ζήτημα των Ελλήνων & τα όσα έχουν γραφεί σχετικά με την Αμφίπολη, το Ελληνικό πνεύμα, & την αναβίωση ενός νεοΕλληνιστικού ρεύματος, που συγκινεί όλον τον Πλανήτη.
Ενα είναι βέβαιο ότι βρισκόμαστε μπροστά σε κοσμογονικές αλλαγές με πολλά μποφόρ. Είδωμεν & Ερρωσθε.

Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου