Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Χριστούγεννα έτους 2014, 7522 από Αδάμ

Η Γέννηση του Θεανθρώπου το έτος 5508 από Αδάμ. Ετος 0.
 Πριν από 2014 χρόνια το έτος 0 ή 5508 από Αδάμ, πήρε ανθρώπινη σάρκα με γέννηση, ο Υιός του Θεού. Ο Χριστός του Θεού Ιησούς, σ΄ένα ταπεινό χωριουδάκι σε έναν σταύλο στην Βηθλεέμ.
Η παράδοξη & ακατανόητη αυτή ενέργεια του Οντος το οποίο ευθύνεται για την ύπαρξη του Σύμπαντος Κόσμου, ξάφνιασε τους πάντες καθώς ο Αχώρητος στον Χώρο, & στον χρόνο, έλαβε υπόσταση εντός χώρου & χρόνου, με ανθρώπινη μορφή, δείχνοντας έτσι στους πάντες, σε όλες τις οντότητες, την κορυφαία θέση που κατέχουν οι άνθρωποι, στην Διάνοια του Θεού.
Ηρθε απτός & κατανοητός ο Υιός του Θεού πάνω στην Γη, για να τον γνωρίσουμε. Μας μίλησε για τον εαυτό του, μας έδειξε τον δρόμο, μας θύμισε ποιοί είμαστε & πως έχουμε αποστατήσει, πως χάσαμε τον δρόμο.
Αυτόν τον δρόμο μας τον έδειξε ο ίδιος σαν ακτιβιστής, επιλέγοντας μιά ταπεινή γέννηση σε έναν σταύλο, όπου απέναντι περίμεναν, ο ματωμένος ιδρώτας της Γεσθημανή & ο Σταυρός του Γολγοθά.
Μας έδειξε τον δρόμο για την αθανασία, που οι άνθρωποι σήμερα ψάχνουν στα βιολογικά εργαστήρια.
Μας αποκάλυψε τα μυστικά της ζωής, μας εξαγόρασε από τον όφι, όλους, γι αυτό & παρουσίασε το φαινόμενο της αιματίδρωσης. Το ανθρώπινο σώμα του αντέδρασε στον μέγιστο πόνο που του προκάλεσε το φόρτωμα της ενοχής όλων μας. Και αυτών που είχαν τότε πεθάνει, & όσων ζούσαν & όσων επρόκειτο να γεννηθούν. Και τις δικές μας ενοχές που ζούμε σήμερα. Τα πήρε όλα επάνω του για την δική μας εξαγορά & αθώωση. Ζήτησε όμως να κάνουμε & εμείς το ίδιο στα μέτρα του δυνατού & ο καθένας ξεχωριστά. Μας ζήτησε να γίνουμε & εμείς ακτιβιστές της ταπεινότητας, της Δικαιοσύνης, της Αγάπης.
2014 χρόνια μετά σήμερα, αυτούς τους δύσκολους καιρούς, το έτος 7522 από Αδάμ, ξανά γιορτάζουμε την επέτειο αυτού του θαυμαστού & ακατανόητου γεγονότος της Γέννησης του Θεανθρώπου, μέσα σε πρωτόγνωρη αποστασία, φαυλότητα, αναταρραχή & ακαταστασία.
Μας μίλησε ευτυχώς & γι αυτά. Μας εξήγησε τι είχε πει στον Δανιήλ, μας έδειξε το στίγμα με τα 5 ψωμιά & τα 2 ψάρια που πολλαπλασίασε & τα 12 κοφίνια που περίσεψαν, μας έδειξε τα σημεία με την συκιά που ξέρανε & έβγαλε φύλα, το Κράτος του Ισραήλ που επανιδρύθηκε το 1948 & με την γεννιά 70 χρόνια μέσος όρος, που δεν θα φύγει από την ζωή μέχρι να τα δεί, με την μαρτυρία για την γνώση που θα αυξηθεί πολύ, (πράγματι χιλιάδες χρόνια οι άνθρωποι ζούσαν με τις ίδιες τεχνολογικές γνώσεις & από τον 19ο αιώνα & μετά, η πρόσβαση στην γνώση ήταν & είναι ραγδαία). Μας μίλησε για την μεγάλη θλίψη της εποχής, που δεν υπήρξε ποτέ όμοιά της ούτε & πρόκειται να ξαναυπάρξει, μας μίλησε για την ασέβεια των ιερέων & εκείνων που θα έπρεπε να είναι μπροστάρηδες & είναι οι ασεβέστεροι εξ΄όλων, μας είπε για την νομιμοποίηση της ανομίας, για το θηρίο & το χάραγμα του θηρίου & τον αριθμό του χξς=666.
Μας περιέγραψε τα σαλπίσματα των Αγγέλων που ήδη έχουν αρχίσει αλλά οι άνθρωποι δεν τα ακούν. Μας έδωσε το παξιμάδι βρεμμένο δηλαδή. Κι όμως ακόμη & έτσι, δύσκολα μασιέται από ξεδοντιασμένες ψυχές.
Και στο άκουσμα όλων αυτών, έρχεται & καθησυχάζει & διαβεβαιώνει πως είναι Παρών. Μας λέει όταν τα δούμε όλα αυτά να σηκώσουμε ψηλά τα κεφάλια γιατί είναι έξω από την πόρτα μας & έρχεται μέσα. Μας λέει ότι αυτός ο πόλεμος είναι άνισος, καθώς το κακό αποθρασύνθηκε & με δυνάμεις ανώτερες από τις ανθρώπινες, στρέφεται άνανδρα & αθέμιτα ενάντια στο Ανθρώπινο Γένος με σκοπό να καταστρέψει την Εικόνα του Θεού μιά & δεν μπορεί να πειράξει τον ίδιο. Μας μίλησε ξεκάθαρα & έδωσε & το χρονικό στίγμα της επέμβασής του προκειμένου να μπουν τα πράγματα στην θέση τους. Περιέγραψε & το κλίμα των ημερών, όπως οι μέρες του Νώε, που οι άνθρωποι ενώ έβλεπαν τον Νώε να φτιάχνει την κιβωτό, χαμπάρι δεν έπαιρναν.
Αυτή την φορά όμως, δεν θα υπάρξει φάτνη, σταύλος, Γεσθημανή & Σταυρός. Αυτήν την φορά θα υπάρξει Ενδοξη Παρουσία Δικαστήριο & απονομή της Δικαιοσύνης, που τόσο πολύ κουρελιάστηκε. Ο χορτασμός των πεινόντων & διψόντων την Δικαιοσύνη.
Εχοντας λοιπόν αυτά κατά νουν, ας γιορτάσουμε & φέτος εν έτει 2014, 7522 από Αδάμ, την επέτειο της Γέννησης του Ηλιου της Δικαιοσύνης, με ψηλά τα κεφάλια. Γιατί κανείς μα κανείς δεν μπορεί να αδικήσει κανέναν, εάν ο ίδιος δεν το δεχθεί, αλλά & γιατί οι αγαπώντες την αδικία, μισούν την εαυτών ψυχή. Καλά μας Χριστούγεννα & καλή μας Λευτεριά. Ερρωσθε.

Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου