Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Σήμερα μάθαμε από τον Αλέξη!!!

Συνάντηση διδακτική Τσίπρα-Βενιζέλου!!!
 Σήμερα μάθαμε από τον Αλέξη, ότι η γενοκτονία των Ελλήνων & οι θάνατοι χιλιάδων Ελλήνων, από τους υπαλλήλους των διεθνών τοκογλύφων, είναι εσωτερική πολιτική αντιπαράθεση(!!!), που δεν πρέπει να συγχέεται με τα Εθνικά θέματα εξωτερικής πολιτικής, στα οποία πρέπει να υπάρχει κλίμα Εθνικής συνενόησης!!!
Σήμερα μάθαμε από τον Αλέξη, εμμέσως πλην σαφώς ότι ετοιμάζονται για πόλεμο στην γειτονιά, & τους έχει πιάσει κολοσφύξι.
Σήμερα μάθαμε από τον Αλέξη, ότι μπροστά σε αυτόν τον πόλεμο, θα πρέπει να ομονοήσουμε & να πλύνουμε στο καθαρτήριο της Εθνικής ομοψυχίας, τα εγκλήματα, κατά της ανθρωπότητας, που έχουν διαπράξει οι συνομιλητές του.
Σήμερα μάθαμε, από τον Αλέξη, ότι με αφορμή την Εθνική ομοψυχία, θα δώσουμε άφεση αμαρτιών, στους δοσίλογους σφάχτες για να τους υπερασπιστούμε, ταυτίζοντάς τους με την ένοια της Πατρίδας, στον στημένο επικείμενο πόλεμο της γειτονιάς.
Σήμερα μάθαμε από τον Αλέξη, πολλά. Πάρα πολλά που οι προχωρημένοι, τα είχαν μάθει εδώ & καιρό.
Σήμερα μάθαμε από τον Αλέξη, γιατί δεν έριξαν τόσα χρόνια τους χαφιέδες παλατιανούς της κυβέρνησης.
Αχ Ελλάδα,...έεεεε, εσένα μιλάω, κοριτσάκι,....."Κάθεσαι στο πιάνο σου λιγάκι, όμως τι να παίξεις, έφυγε ο Αλέξης, κλείσε & το πιάνο κοριτσάκι,..... όπως το ξανθό καλοκαιράκι......."Οσο για τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, θα τα μάθουν τα μαθήματά τους οσονούπω. Για την ώρα τους αφιερώνω το τραγουδάκι του Αλέξη.

Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου