Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Τι απέγινε η Δικαστής Μαρία Μαργαρίτη;

Ο "πονόδοντος" της αδικίας
Με αφορμή μιά παλιά ιστορία εκείνη της Εφέτου Ιωαννίνων Μαρίας Μαργαρίτη που αποπέμφθηκε από το Δικαστικό Σώμα επειδή αποκάλυψε μέχρι Οίκο ανοχής μέσα στο Δικαστικό μέγαρο, & που λίγοι γνωρίζουν, από το 2007, έχω να πω ότι:
Από το 2007; Θα το πω όσο πιό απλά μπορώ. Δεν μιλάω προσωπικά, μιλάω για όλους. Δεν γνωρίζω τον ακριβή χρονικό προσδιορισμό, όμως έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την τελική λύτρωση των Δικαίων & την σκληρή τιμωρία των αδίκων μιά για πάντα.
Οι άδικοι γνωρίζουν ότι διαπράτουν το άδικο, αλλά επειδή η γνώση αυτή είναι σαν πονόδοντος, τον ναρκώνουν με προφάσεις εν αμαρτίαις. Γνωρίζουν όμως ότι υπάρχει μέσα τους σάπιο δόντι. Σε περιπτώσεις ακραίας διάπραξης μαζικής αδικίας, μπαίνουν & τα ψυχοφάρμακα.
Επειδή δεν έχουμε καιρό, κάνω έκκληση σε όλους & στον καθένα ξεχωριστά, όσοι διπράτουν την αδικία, να σταματήσουν & να διορθώσουν ότι μπορούν πριν να είναι πολύ αργά για αυτούς. Οσοι πάλι νομίζουν εαυτούς δίκαιους, ας προσέξουν καλύτερα. Είναι βαρύ & ασήκωτο να θεωρείς εαυτόν δίκαιο. Δεν αρκεί μόνο να μην βλάπτεις τον άλλον. Χρειάζεται να νοιάζεσαι για τους άλλους.

Διαβάστε την απίστευτη ιστορία εδώ.
http://krouakroua.blogspot.gr/2013/03/blog-post_15.html 
Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου