Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Η αυτοαπαξίωση της Δικαιοσύνης

Η προβοκάτσια είναι ποινικό αδίκημα άρθρο 46 παρ 2 Ποινικού Κώδικα.
Πέρα από το γεγονός της άρπα κόλα για Εισαγγελία Εφετών, πέραν από το γεγονός ότι αυτήν την ώρα που γράφονται αυτά το απαγορευμένο βίντεο παίζει στο Youtube αρκεί να πατήσετε "απόπειρα χρηματισμού παύλου χαϊκάλη", ενώ απειλήθηκαν κακουργηματικές διώξεις σε όσους το δημοσιεύουν, ως προϊόν υποκλοπής, πέραν της αρνησιδικίας αφού το ζητούν οι μηνυτές να ανοίξουν τα κινητά, πέραν των όσων λέγονται αστήρικτων βλακωδών & ηλιθίων, υπάρχει το εξής σημαντικό & σοβαρό που αποδεικνύει ότι πλέον δεν υπάρχει Κράτος Δικαίου & άρα Δημοκρατία.
Για να μη σπατε λοιπόν τα κεφάλια σας με την υπόθεση Χαϊκάλη

1. Ο κληθείς ως ύποπτος για το έγκλημα της απόπειρας δωροδοκίας βουλευτή, ομολόγησε στην εισαγγελική αρχή ότι παγίδευσε τον Χαϊκάλη για να καταδείξει ποσό ηθικά ευάλωτος και πολιτικά ανήθικος είναι, με σκοπό στη συνέχεια να τον καταγγείλει.
2. Κατά το ποινικό δίκαιο στον εν λόγω ύποπτο αποδίδεται ο χαρακτηρισμός "agent provocateur" (προβοκάτορας). Προβοκάτορας είναι αυτός που προκαλεί την τέλεση παράνομων ενεργειών, εξωθεί ή παρασύρει άλλον σε παράνομες ενέργειες.
3. Σύμφωνα με το άρθρο 46 παρ. 2 του Ποινικού μας Κώδικα, ο προβοκάτορας τιμωρείται με την ποινή του αυτουργού μειωμένη στο μισό.
Συνεπώς, κατόπιν της -->ομολογίας<-- του προσώπου που κλήθηκε εχθές από την εισαγγελική αρχή ως ύποπτος τέλεσης του εγκλήματος της δωροδοκίας βουλευτή (159 $ 3 Π.Κ), η ποινική δίωξη εναντίον του έπρεπε να ασκηθεί "χθές".
Επί πλέον οι καταγραφές δείχνουν σαφή κουβέντα για δωροδωκία. Πως & τι είναι άλλο θέμα που θα κριθεί από τον Εισαγγελέα όπως το ζήτημα της συνέργειας του ξενοδόχου ή υπαλλήλου για την τοποθέτηση της κάμερας στην οροφή, & αποδεικνύεται ότι αυτός ο Λαός ούτως ή άλλως γενοκτονείται. Αφού λοιπόν αποδεικνύονται κακουργηματικές πράξεις εναντίον ενός ολόκληρου Λαού, είναι προϊόν υποκλοπής το βίντεο; Δηλαδή όσοι έχουν πιαστεί για δωροδοκία με καταγεγραμμένα τηλεφωνήματα από την Διεύθυνση Εσωτερικών υποθέσεων, μήπως πρέπει να χρησιμοποιήσουν & δεδικασμένο παράνομης καταγραφής για να αθωωθούν; Δεν ντρεπόμαστε καθόλου; Μα καθόλου;
Η πλήρης αυτοαπαξίωση της Δικαιοσύνης.

Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου