Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Ο "άθεος" ζητάει ευλογία από τον Θεό!!!

Πολιτικός όρκος, ευλογία από τον Αρχιεπίσκοπο, επίσκεψη στην Καισαριανή, πράξεις βαθιάς επίγνωσης,....Ομως.....


Με πράξεις βαθιάς επίγνωσης ξεκίνησε ο νέος Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας, αφήνοντας ωστόσω ανοιχτά θέματα.
Ο Πολιτικός όρκος, η αίτηση ευλογίας από τον Αρχιεπίσκοπο καθώς & η αίτησή του για προσευχή προς τον Θεό για την Κυβέρνηση, αλλά & η πρώτη Πολιτική πράξη, πριν από την παραλαβή στο Μαξίμου, με επίσκεψη στην Καισαριανή & κατάθεση στεφάνου στους νεκρούς των Ναζί, αποτελούν πράξεις βαθιάς επίγνωσης, εάν φυσικά αυτά που έκανε τα πιστεύει & τα νοιώθει.
Ο Πολιτικός όρκος ανεξάρτητα γιατί δόθηκε, στην συγκεκριμένη περίπτωση, αποτελεί πράξη σύμφωνη με τις εντολές του Χριστού που είπε «μη ομώσαι όλως» απαγορεύοντας τον όρκο εντελώς & για κανέναν λόγο.
Πολιτικό όρκο δίνουν & στα Δικαστήρια, άνθρωποι θρησκευόμενοι, ο οποίος πλέον έχει καθιερωθεί εφ΄όσον κάποιος το ζητήσει, μετά από συνεχείς αρνήσεις για θρησκευτικό όρκο.
Η αίτηση της ευλογίας του Αρχιεπισκόπου, & η αίτηση προσευχής για την Κυβέρνηση & την Ελλάδα από τον Πρωθυπουργό, ουδόλως έρχονται σε αντίθεση με τον Πολιτικό όρκο, αντιθέτως, εκπλήσουν ευχάριστα, όλους μας.
Η επίσκεψη πριν από την ανάληψη των καθηκόντων του, στην Καισαριανή & η κατάθεση στεφάνου, στην μνήμη των πεσόντων Πατριωτών από τους Ναζί, δείχνει επίσης βαθύ σεβασμό στην Πατρίδα αλλά & επισήμανση του αριστερού φρονήματος του Πρωθυπουργού αν & δεν μου αρέσει το προσωνύμιο, όπως & τα παρεμφερή του.
Φυσικά εάν όλα αυτά τα πιστεύει.
Ομως.!!!
Παραμένουν ανοιχτά θέματα. Οπως αυτό της συνυπευθυνότητας των Τσίπρα, Καμμένου για τους θανάτους των Ελλήνων από την εγκληματική Κυβέρνηση που έφυγε. Θα μπορούσαν να κάνουν πολλά για να τους αποτρέψουν, όπως η αποχώρηση από την Βουλή, που τα έχω γράψει σε παρελθούσες αναρτήσεις. Αυτό δεν ξεγίνεται & οι άνθρωποι που χάθηκαν & κινδύνεψαν να χαθούν, υπάρχουν καταγεγραμμένοι.
Ανοιχτό παραμένει το μέγιστο ζήτημα της αχρήματης κοινωνίας, η διαχείρησή του & οι εξ΄αυτής ενδεχόμενες Πνευματικές συνέπειες.
Εάν η ευλογία ζητήθηκε για λόγους παραπλάνησης, τότε υπάρχει μείζον θέμα.
Και τέλος, ανοιχτό παραμένει & βέβαια το περιμένουμε όλοι, το ζήτημα της τιμωρίας των ενόχων για την Εσχάτη Προδοσία, τα ειδικά Δικαστήρια, η δήμευση των περιουσιών τους & όσων συνεργάστηκαν μαζί τους στην Περιφερειακή Διοίκηση εφαρμόζοντας μνημόνια & εξουθενώνοντας ανθρώπους.
Θα περιμένουμε όχι για πολύ, προκειμένου να αποφασίσουμε αν θα είμαστε μαζί τους ή απέναντι.
Να κρατήσω δυό κουβέντες που άκουσα το βράδυ των εκλογών από τον κ. Γραμματικάκη & τον κ. Παπά.
Ο πρώτος είπε ότι ο καλός Θεός της Ελλάδας, έβαλε το χέρι του & από αύριο έχουμε Κυβέρνηση, ώστε να μην περάσει διερευνητική εντολή στην Χρυσή Αυγή,
 & ο δεύτερος είπε ότι επειδή υπήρξαν άνθρωποι που δεν πείστηκαν & δεν ψήφισαν, θα επιδιώξουν ευρύτερη συναίνεση, ώστε να πείσουν με τα έργα τους.
Ο Θεός να δώσει λοιπόν. Καλή μας Λευτεριά.
Ιάκωβος Τίγκας.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου