Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Τα "μερομήνια" της οικονομίας

Η διάλυση γαρ εγγύς
Από οικονομικά σπρέντς, οίκους, ομόλογα, χρηματιστήρια, αγορές & άλλες μπούρδες δεν ξέρω & ούτε θέλω να μάθω, καθώς τα θεωρώ γελοιότητες.
Εκείνο που ξέρω όμως είναι ότι μετά από το ξεκλείδωμα του Ελβετικού φράγκου από την ισοτιμία του ευρό, η Ευροζώνη & το νόμισμα καταρρέει. Το τραγουδάκι του αποχωρισμού το τραγούδησαν.
Τα σχέδια της Ελληνικής Κυβέρνησης, που ορθά ενδιαφέρεται για την ανόρθωση της Ελληνικής κοινωνίας, ως αντίθετα με τους "νόμους" των αγορών, δεν θα τα αντέξει το ήδη κλειδωνιζόμενο ευρό & η Παγκόσμια Οικονομία-φούσκα. Και θα το χρεώσουν & στην Ελλάδα.
Καλό λοιπόν θα είναι η νέα Ελληνική Κυβέρνηση & ο κ. Βαρουφάκης, που πολύ σωστά είπε στην ιστοσελίδα του, ότι πρωταρχικά τον ενδιαφέρει η ανθρώπινη αξιοπρέπεια από οικονομικής πλευράς, να εκπονήσει αν δεν έχει εκπονήσει ήδη, σχέδιο Εθνικού Νομίσματος & λιτής ζωής αυτάρκειας, όπως πολύ σωστά επίσης είπε σήμερα ο κ. Βαρουφάκης.
Διαφορετικά θα βρεθούμε σε καταστάσεις ανάγκης λήψης μέτρων με πνευματικές επιπτώσεις, κάτι που θέλω να πιστεύω & να ελπίζω, ότι δεν το θέλει ούτε ο κ. Βαρουφάκης, ούτε ο κ. Πρωθυπουργός.
Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου