Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Μπορούμε & μόνοι μας

Και της γιαγιάς σου,.....
Και με έργα πλέον μας εξέπληξε ευχάριστα ο Πρωθυπουργός & η Κυβέρνησή του, αφού απέδειξαν ότι, το Λιοντάρι δεν είναι κατοικίδιο & άρχισε να βρυχάται. Καιρός ήταν επί τέλους.
Επί πλέον εχθές, όπως αποκαλύπτει το κουρδιστό πορτοκάλι, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, έκοψε με την μία τον βήχα του Σούλτς, στέλνοντας ένα στικάκι στην Μέρκελ με στοιχεία & απειλώντας να την στείλει στο Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας & γενοκτονία του Ελληνικού Λαού.
"-Κε Σουλτς η Γερμανία χρεοκόπησε τη χώρα μας και μέσα σε αυτό το USB υπάρχουν όλες οι υποθέσεις-σκάνδαλα που το αποδεικνύουν: Siemens, τρένα, υποβρύχια, κατασκευαστικές εταιρείες, φοροαποφυγή και διαρκής ασυλία. Το πιο τρανταχτό παράδειγμα της νοσηρής σχέσης της εγχώριας πολιτικής ελίτ και των κυβερνήσεων ήταν η περίφημη λίστα Λαγκάρντ (σημερινή επικεφαλής του IMF) την οποία οι ελληνικές κυβερνήσεις άφησαν ανέλεγκτη με την ανοχή της Γερμανίας. Και αυτή δεν ήταν η μόνη λίστα. Εάν εσείς που δίνατε τα λεφτά επιμένατε να ελεγθούν οι Ελληνες ολιγάρχες αντί να πετάτε τα λεφτά σας στα σκουπίδια θα ήταν πιο αποτελεσματικό το πρόγραμμα. Δεν είναι δυνατόν να απολύουμε 400 καθαρίστριες και να επιτρέπουμε στους μεγαλοφοροφυγάδες να φοροαποφεύγουν εκατοντάδες δις ευρώ; Δεν τα γνωρίζατε όλα αυτά;"
Ανεξάρτητα από το που θα καταλήξει αυτή η ιστορία, εκείνο που απέδειξε ο Τσίπρας με την Κυβέρνησή του, είναι ότι η Ελλάδα δεν είναι κατοικίδιο, που το τρώνε λίγο λίγο οι Ευρωπαίοι που διαλύονται, για να παρατείνουν την ζωή τους αλλά Λιοντάρι που βρυχάται.Καιρός ήταν.
 Ας γράψουμε Ιστορία λοιπόν εμείς οι Ελληνες, όπως ξέρουμε εδώ & τόσες χιλιάδες χρόνια, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μας, & την ψηφιακή σήμανση των ανθρώπων, που θέλω να πιστεύω, πως δεν είναι το ζητούμενο του Βαρουφάκη. Πάντως αν ο Υπουργός ψάχνει για ιδέες του Ελληνικού νομίσματος, του δίνω μία εν λευκώ. Το αξίζει.
Ιάκωβος Τίγκας
http://www.triklopodia.gr/atomiki-vomva-sti-sinantisi-tsipra-soults-tha-pame-tin-merkel-sto-diethnes-dikastirio-tis-chagis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου