Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Ο Λαός του Θεού & ο διαλυμμένος κόσμος

Ελλάδα. Η Γη της Επαγγελίας.
 Ο Κόσμος & η Ευρώπη τελείωσαν. Είναι θέμα χρόνου η διάλυσή τους, οικονομικά, ηθικά & υπαρξιακά.
Σε αυτόν το κοσμοχαλασμό που έρχεται, οι Ελληνες με την Χώρα τους καλούνται να απέχουν & μπορούν να το κάνουν.
Δεν έχει η Ελλάδα ανάγκη την Ευρώπη, ούτε αυτόν τον σάπιο κόσμο. Ο κόσμος έχει ανάγκη την Ελλάδα, η Ευρώπη έχει ανάγκη την Ελλάδα.
Δεν υπάρχουν δανειστές, χρέος, τίμημα. Μιά κλωτσά στον πισινό τους χρειάζεται, Εθνικό Νόμισμα, αποχή από κάθε έννοια παγκοσμιοποίησης, αποχώρηση από Ευρώπη & ΝΑΤΟ, & εσωτερική σεισάχθεια. Αυτά μας χρειάζονται σε πρώτη φάση. Ποιά θα είναι η συνέχεια; Ενα Παγκόσμιο σόκ από μιά τέτοια  στάση της Ελλάδας, & ένα μπαράζ παρακλήσεων προς την Χώρα μας.
Η Ελλάδα δεν είναι Ουκρανία, ούτε Λίβανος, ούτε Βιετνάμ.
Από θέση ισχύος μετά, μπορούμε να προχωρήσουμε σε τιτλοποίηση των ενεργειακών μας αποθεμάτων, με συμφωνίες υπέρ του Λαού μας & αβίαστη συγκέντρωση πλούτου.
Σε μιά τέτοια περίπτωση η Ελλάδα θα έχει αμέριστη & εμφανή την Θεία επέμβαση με το μέρος της & υπέρ αυτής. Κανείς μα κανείς δεν θα μπορέσει να αγγίξει μιά τρίχα από μαλιά Ελλήνων. Θα έχουμε την ευκαιρία να είμαστε εμείς ως Εθνος το μικρό ποίμνιο, που δεν έχει να φοβηθεί τίποτε.
Ακούμε όλοι μας τις φωνές που πληθαίνουν & μιλούν για την ανάγκη της ανάπτυξης ενός άλλου πόλου Δημοκρατίας κατά τα πρότυπα της Δημοκρατίας της Αρχαίας Αθήνας, απέναντι στην Παγκοσμιοποίηση. Κανείς από αυτούς δεν μιλάει για τα χρηματιστήρια, τον μεγάλο εχθρό της Δημοκρατίας.
Οταν οι Αρχαίοι Ελληνες έκαναν Δημοκρατία & σεισάχθεια δεν είχαν χρηματιστήρια. Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για ανθρώπινα δικαιώματα, όταν υπάρχει επίσημα η κάστα των τζογαδόρων, που καθορίζει την αντίληψη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καθορίζοντας τις όποιες οικονομικές παραμέτρους.
Κλείσιμο & απαγόρευση λειτουργίας λοιπόν των χρηματιστηρίων μονομερώς στην Ελλάδα.
Ενα άλλο μεγάλο ζήτημα είναι η λειτουργία στην Ελλάδα των 75 Μασονικών στοών, με τα παρακλάδια τους, που ευθύνονται για όλα τα κακά αυτής της Χώρας & Παγκόσμια, παρά το γεγονός ότι είναι διασπασμένοι σε δύο τουλάχιστον δόγματα στην Ελλάδα & σε περισσότερα στον κόσμο.
Η λειτουργία των μασονικών στοών στην Ελλάδα είναι παράνομη αφού η μυστικότητα σχετικά με τους συμμετέχοντες & την δραστηριότητά τους, παραπέμπει σε συνωμοσία, κάτι το οποίο απαγορεύεται & από τον Νόμο & από το Σύνταγμα.
Κλείσιμο λοιπόν μονομερώς & απαγόρευση λειτουργίας των μασονικών στοών στην Ελλάδα & έλεγχος & κατάσχεση των αρχείων τους.
Κατάργηση του Προεδρικού Διατάγματος που αναγορεύει την Ισραηλινή κοινότητα στην Ελλάδα σε Νομικό πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου!!!, καθώς αυτό αποτελεί κατάφορη παραβίαση κάθε έννοιας νομιμότητας, αφού θεσπίζει Κράτος εν Κράτει, με στρογγυλή σφραγίδα "Ελληνική Δημοκρατία  Ισραηλιτική Κοινότητα Αθηνών.

 Αυτοί είναι οι κεντρικοί άξονες που ευθύνονται για την σημερινή κακοδαιμονία στην κυριολεξία της Χώρας μας, & για τα οποία δεν μιλάει σχεδόν κανείς. Αυτά είναι οι πραγματικοί εχθροί μας. Ολα τα άλλα, είναι απλά προφάσεις εν αμαρτίαις, ασπιρίνες & παυσίπονα.
Αν ήθελαν πραγματικά το μετασχηματισμό της κοινωνίας, αυτά θα αντιμετώπιζαν & όχι τις ηλεκτρονικές δημοκρατίες & τα παραμύθια της χαλιμάς.

Iάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου