Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Προς Εβραίους ανοιχτή επιστολή

Γιατί δεν κάνετε πίσω άφρονες Σιωνιστές;

 Σε κάθε πέτρα από κάτω, βρίσκεις & έναν Εβραίο. Είναι γνωστός σε όλους ο ρόλος του Σιωνισμού, στα κακώς κείμενα του Πλανήτη. Είναι γνωστό σε όλους ότι ο Σιωνισμός ευθύνεται για τα μύρια όσα κακά συμβαίνουν στον Πλανήτη & στην Χώρα μας. Και όποιος αμφιβάλει, δεν έχει παρά να παρακολουθήσει τα λεγόμενα του Θεσσαλονικιού Ραβίνου Μαρδοχαίου Φριζή.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ραβίνου λοιπόν έχουν αλλάξει & την αρχαία πίστη τους σχετικά με το πρόσωπο του Μεσία, τον οποίο αποσυνδέουν από την ιδιότητα του Υιού του Θεού, σε αντίθεση με τον Αρχιερέα Καϊάφα που ρώτησε τον Ιησού αν είναι αυτός ο Μεσίας ο Υιός του Θεού του ζώντος. Διακυρήσουν λοιπόν ότι αυτοί θα χρήσουν & θα κρίνουν ποιός τους κάνει για Μεσίας ανάλογα με το εάν θα εκπληρώνει τις προϋποθέσεις που αυτοί θεωρούν ότι πρέπει να έχει. Ετσι λοιπόν είναι έτοιμοι να δεχθούν ακόμη & έναν Ελληνα.
Σε χρονική στιγμή που ο ίδιος ο Κύριος Ιησούς Χριστός έκρινε, προς το τέλος της ιστορίας, τους τα έχωσε έξω από τα δόντια στηλιτεύοντας την υποκρισία τους, με τα περίφημα ουαί=αλοίμονο, απευθυνόμενος στην Θρησκευτική & Πολιτική τους ηγεσία, οι οποίοι & τον Σταύρωσαν. Τους αποκέλεσε τάφους ασβεστωμένους, που απέξω λάμπουν & από μέσα είναι γεμάτοι βρώμα & δυσωδία.
Στο τέλος τους είπε ότι: "Ιδου αφίεται ο οίκος υμών έρημος..." & "δεν θα με ξαναδείτε εδώ, μέχρι να αναφωνήσετε ευλογημένος ο Ερχόμενος εν Ονόματι Κυρίου".
Σε άλλη στιγμή, όταν οι μαθητές του θαύμαζαν το τεράστιο οικοδόμημα του Ναού του Σολομώντα, τους είπε ξεκάθαρα ότι δεν θα μείνει εκεί πέτρα πάνω στην πέτρα, μιλώντας σε συνομηλίκους του & λέγοντάς τους ότι δεν θα φύγει αυτή η γενιά πριν τα δει όλα αυτά, μιλώντας ταυτόχρονα & για το τέλος. Πράγματι το 70μ.Χ. καταστράφηκε ο Ναός από τον Ρωμαίο Στρατηγό Τίτο. Από τότε οι Εβραίοι παραμένουν χωρίς Θυσία & Ναό μέχρι σήμερα & παρά τις προσπάθειές τους, δεν κατάφεραν την εκ νέου ανοικοδόμησή του, παρά μόνον στην Βραζιλία, όπου "χριστιανοί" έφτιαξαν πιστό αντίγραφό του.  Εχουν άρα, καταλάβει ποιόν Σταύρωσαν.
Σε άλλο σημείο τους λέει, "Λίθον ον αποδοκίμασαν οι οικοδομούντες, είναι ο ακρογωνιαίος λίθος..."
Με την παραβολή των κακών γεωργών του Αμπελώνα, αποκαλύπτει σε όλους μας, ότι γνώριζαν οι Εβραίοι καλά ποιός είναι αφού όταν τον είδαν να έρχεται, είπαν: "θα σκοτώσουμε τον γυιό του αφεντικού & θα πάρουμε δική μας την κληρονομιά..."
Γνωρίζουν λοιπόν οι άφρονες σκληροτράχηλοι Σιωνιστές ότι Σταύρωσαν τον Θεάνθρωπο & είναι συνειδητά Θεομάχοι. Γνωρίζουν επίσης ότι Αναστήθηκε & έσπειραν ένα σωρό αμφιβολίες στον κόσμο, αποκρύπτοντας την αναφορά του Πιλάτου στον Καίσαρα για τα γεγονότα & την αυτοκτονία του στα Απέννινα επειδή μιά Κουστοδία, Ρωμαϊκή φρουρά υψίστης ασφάλείας που φύλαγε τον Τάφο κατά απαίτηση των Εβραίων, που έβαλαν τα χέρια τους & έβγαλαν τα μάτια τους, βγήκε άχρηστη.
Τα γνωρίζουν αυτά & οι κρυπτοχριστιανοί Εβραίοι που φοβούνται να μην γίνουν αποσυνάγωγοι με ότι αυτό συνεπάγεται στο Κράτος του Ισραήλ αλλά & αλλού.
Τους είπε ότι: "Εγώ ήρθα στο Ονομα του Πατρός μου & δεν με δεχθήκατε. Εάν άλλος έρθει στο όνομα το δικό του, εκείνον θα δεχθείτε".
Αυτό ετοιμάζονται λοιπόν να κάνουν οι Εβραίοι. Αμετανόητοι, σκληροτράχηλοι, εγωιστές.
Γνωρίζετε & τι θα ακολουθήσει. Σας το είπε από τότε πως δεν είστε παιδιά του Αβραάμ αλλά του Διαβόλου. Εκεί εσείς αμετανόητοι σε σημείο βλακείας.
Δεν θα ήθελα να είμαι Εβραίος & να ήξερα ότι ο μισός Πλανήτης πιστεύει σε ένα απατεώνα πρόγονό μου. Θα το έψαχνα & θα διάβαζα να μάθω. Θα ρωτούσα να μάθω γιατί, 2000 χρόνια δεν έχουμε Ναό & Θυσία. Πως ήταν απατεώνας αφού όσα είπε έγιναν. Οπως ρωτάνε & οι δικοί σας μυστικά, γεμάτοι φόβο μην χάσουν τα προνόμιά τους.

Γιατί δεν κάνετε πίσω άφρονες Σιωνιστές;

Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου