Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Η Κάνναβη ως ισχυρό μέσον ανάπτυξης

Κάνναβη & χασίς ένα φυτό δώρο Θεού
Η καλλιέργεια του φυτού κάνναβη απαγορεύτηκε στην Ελλάδα από το 1935 περίπου & μετά, καθώς οι χρήσεις της & η επικείμενη ανάπτυξη σχετικά με την καλλιέργεια του φυτού, θα έφερνε σοβαρά οικονομικά πλήγματα, στα καρτέλ, της φαρμακοβιομηχανίας, του αλκοόλ, των σκληρών ναρκωτικών, του καπνού, της ενέργειας, των πρώτων υλών παραγωγής προϊόντων ένδυσης & υπόδυσης.
Ετσι καλλιεργήθηκε ο μύθος του χασικλή, του ναρκωτικού, του πολύ κακού εγκλήματος.
Πράγματι μετά από την απαγόρευση & ποινικοποίηση του φυτού, αυτό πέρασε στα χέρια της παρανομίας, όπου αποτέλεσε σοβαρό εργαλείο για την προώθηση των σκληρών ναρκωτικών, αφού οι διακινητές του, το χρησιμοποίησαν ως προθάλαμο για την διακίνηση & παγίδευση νέων κυρίως ανθρώπων, στα σκληρά & βλαβερά ναρκωτικά & στο αλκοόλ.
Το ζήτημα της κάνναβης επαναφέρει ως επίκαιρο παρά ποτέ ο γνωστός "αιρετικός" ψυχίατρος, Κλεάνθης Γρίβας, ως επιβεβλημένη λύση για την ενίσχυση της Ελληνικής οικονομίας & τον απεγκλωβισμό από την κρίση, σε σχετικό άρθρο του.
Εμείς επιγραμματικά να πούμε ότι εκτός από τις οικονομικές δραστηριότητες που μπορούν να αναπτυχθούν, γύρω από το φυτό & την καλλιέργειά του, όπως συνοπτικά φαίνονται στο γράφημα της εικόνας, υπάρχουν ευεργετικότατες ιατρικές χρήσεις της κάνναβης ως ισχυρότατο βότανο ενάντια στο γλαύκωμα, τις καρδιοπάθειες, παθήσεις του πεπτηκού συστήματος, του κυκλοφοριακού, της ψυχιατρικής κλπ, όπου θα μπορούσαν να συνταγογραφούνται σκευάσματα με βάση την κάνναβη, ενάντια σε τοξικά ψυχοφάρμακα, αλλά & άλλα τοξικά φάρμακα.
Ως ευφορικό, η χρήση του είναι εντελώς ακίνδυνη, καθώς δεν είναι τοξικό το χασίς, δεν προκαλεί εξάρτηση, ούτε εθισμό, σε αντίθεση με το αλκοόλ & τον καπνό.
Η απαγόρευση & ποινικοποίηση της κάνναβης αποτελεί μέγιστο έγκλημα κατά της Κοινωνίας & της ανθρωπότητας & στόχο έχει την απρόσκοπτη διακίνηση προϊόντων τοξικών που παρασκευάζονται σε εξειδικευμένα εργαστήρια, με σκοπό το κέρδος, ενώ η πρόσβαση στην κάνναβη είναι εφικτή από τον καθένα, καθώς το χασίς δεν επιδέχεται καμιά χημική επεξεργασία, ούτε υπάρχουν παράγωγα. Χρησιμοποιείται δε, είτε στην ακατέργαστη μορφή του ως "φούντα", άνθος του φυτού, είτε ως ρητίνη του καρπού, το χασισέλαιο, είτε ως αποξηραμμένο πλακίδιο.
Οσον αφορά τις υπόλοιπες οικονομικές χρήσεις του & ειδικά ως βιοκαύσιμο, έχουμε την εμπειρία του Αμερικανικού στρατού, που έκαναν εκτεταμένη χρήση, αλλά & άλλων Κρατών.
Η αριστερή Κυβέρνηση, όπως θέλει να λέγεται σήμερα, εκτός των άλλων έχει υποχρέωση να σπάσει αυτό το εγκληματικό ταμπού, να ενημερώσει τον κόσμο, & να προωθήσει την βιομηχανία παρασκευής των πολλαπλών προϊόντων της κάνναβης, προς όφελος της Ελληνικής κοινωνίας & οικονομίας. Ιδού κύριοι η σύγκρουση με τα σκληρά καρτέλ. Αν τολμάτε, εμπρός.
Περισσότερα & πλέον εξειδικευμένα με την κάνναβη διαβάστε από τον Δρ. Κλεάνθη Γρίβα ψυχίατρο.
Ιάκωβος Τίγκας
http://www.enallaktikos.gr/ar8293el_oi-therapeytikes-idiotites-tis-kannavis-kai-oi-pragmatikoi-logoi-tis-apagoreysis-grafei-o-dr-kleanthis-grivas.html 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου