Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Βαρουφάκης: Παίζουν με την φωτιά

Και δυστυχώς λέει αλήθεια
Μετά από την συνάντηση που είχε με τον Ο΄...μπάμια ο Βαρουφάκης προειδοποίησε, ότι αυτοί που κάνουν μαγκιές με την Ελλάδα, παίζουν με την φωτιά. Και δυστυχώς λέει αλήθεια. Την αλήθεια του αυτήν έρχεται να συμπληρώσει η δήλωση Στρατούλη για γεωπολιτικό όπλο της Ελλάδας στις διαπραγματεύσεις, αλλά & η προκαταβολή από τα Ρώσικα κονδύλια την επόμενη εβδομάδα, για την τιτλοποίηση του αγωγού φυσικού αερίου.
Ολα αυτά τα επιβεβαιώνουν οι Νομπελίστες οικονομολόγοι & αυτός που ήρθε στην Ελλάδα, οι οποίοι ξέρουν τι είδους φωτιά θα ανάψει.
Πέραν αυτών, ο Βαρουφάκης άλλα λέει τα οποία βέβαια, πίσω από τις κοτσάνες που λένε για ρευστότητα & αηδίες, τα γνωρίζουν όλοι. Οι Λαοί δεν γνωρίζουν τι ακριβώς παίζεται & θα τούς έρθει ταμπλάς.
Για να τα πούμε αμάσητα λοιπόν. Δεν θα υπάρξει ούτε ευρό, ούτε ευροζώνη, ούτε δολλάριο, γιέν, λίρες, φράγκα & απότι κυκλοφορεί τίποτα. ΤΕΛΟΣ.
Η φωτιά για την οποία μιλάει ο Βαρουφάκης, έχει να κάνει με τον μετασχηματισμό της χρηματαγοράς & των συναλλαγών, σε ψηφιακή μορφή.
Η φωτιά έχει ήδη ανάψει, καίει στην Ελλάδα, σε λίγο θα γίνει πυρκαγιά που θα κάψει πρώτα την Ελλάδα & μετά  όλον τον κόσμο.
Εκείνο που τους τρομάζει & το τρενάρουνε, είναι το μέγεθος της καταστροφής, κατά πόσον θα το ελέγξουν & αν θα το ελέγξουν.
Και βέβαια τα αφεντικά τους γνωρίζουν ότι θα ελεγχθεί. Οπως γνωρίζουν, ότι αυτό δεν θα γίνει επειδή δήθεν υπάρχει κρίση που δεν μπορεί να λυθεί. Γνωρίζουν ότι το ζητούμενο δεν είναι ο πλούτος. Το ζητούμενο είναι οι ανθρώπινες ψυχές, που πρέπει να περάσουν από τα στομάχια.
Και αυτό, μόνον Ελληνες μπορούν να το πετύχουν, με την επικείμενη επικυριαρχία του Ελληνισμού, που θα "ξαναγεννηθεί" μέσα από τις στάχτες του. Η συνέχεια επί της οθόνης.
Ιάκωβος Τίγκας
http://iaktigas.blogspot.gr/2014/12/blog-post_17.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου