Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Προσχηματική & σκόπιμη η παρατεταμένη διαπραγμάτευση

Ροκανίζουν τον χρόνο & στεγνώνουν τα πάντα & όχι μόνο στην Ελλάδα
Με πρόσχημα τις διαπραγματεύσεις & την αντίσταση στα μνημόνια που σκίσαμε, για να βγάλουν την Ελλάδα από την ανθρωπιστική κρίση, έχουν δημιουργήσει μιά βαθιά πλέον ανθρωπιστική κρίση, κοροϊδεύουν τον κόσμο, έχουν στεγνώσει ψυχικά & υλικά τα πάντα & όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο, με στόχο την κάμψη, την απόλυτη καταστολή, & την χειραγώγηση.
Δεν ψάχνουν να βρούν καμιά λύση. Δεν συζητάνε περί αυτού. Δεν υπάρχουν αντίπαλες πλευρές, ούτε σχέδια μεταρρυθμίσεων.
Υπάρχει μιά πολύ συγκεκριμένη & σαφής "ασάφεια", με στόχο αυτό ακριβώς. Το ροκάνισμα του χρόνου & την προετοιμασία της εφαρμογής, του πρωτοκόλλου της χειραγώγησης-σωτηρίας-χειραφέτησης. 3 σε 1. Αυτό κάνουν. Πίσω από τις κάμερες, δεν συζητούν περί λύσης. Συνθέτουν αυτά τα τρία σε ένα. Την χειραγωγημένη χειραφέτηση-σωτηρία, περιμένοντας το σύνθημα του Αφέντη τους, τον οποίο όλοι τους, πιστά υπηρετούν, μέσα από τις δήθεν αντιπαλότητες του τύπου καλού & κακού αστυνόμου. Μια τεχνική που χρησιμοποιούσε η Χούντα στην Ελλάδα κατά κόρον & που είχα την εμπειρία της, γυμνασιόπαιδο ακόμη.
Εάν λοιπόν ήθελαν να σταματήσουν τα εγκλήματα που λένε πως ψάχνουν, στην Ελλάδα, θα έλεγαν ως εδώ & μη παρέκει, θα τα έσπαγαν, θα τύπωναν Εθνικό νόμισμα, & αν χρειαζόταν, θα σήκωναν ακόμη & μαχητικά. Και θα κάθονταν όλοι σούζα. ΟΛΟΙ.
Δεν θέλουν όμως αυτό, την γνήσια χειραφέτηση της Ελλάδας & των πολιτών της. Θέλουν την χειραγωγημένη χειραφέτηση που οι αφελείς, θα εκλάβουν ως αληθινή, παραδίδοντας την ίδια την ψυχή τους στον διάολο.
Είχα πει παρά τις υποψίες μου στην αμέσως μετεκλογική μικρή περίοδο με την Καισσαριανή, & τα πρώτα τελεσίγραφα, πως όλα αυτά, είναι πολύ ωραία για να είναι αληθινά. Είδωμεν. Και,....είδαμε. Και θα δούμε,........σύντομα.
Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου