Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Συνταρακτικό Εσχατολογικό σημείο του Θεού μέσω Σάββα Ξηρού

Ποιές είναι οι ομοιότητες με τον Απόστολο Παύλο
Τον Σάββα Ξηρό, έναν διάσημο φονιά της εποχής μας, διάλεξε ο Θεός για να στείλει μήνυμα προειδοποίηση στους ανθρώπους για όσα πρόκειται να συμβούν
Τον Απόστολο Παύλο, έναν διάσημο φονιά του τότε γνωστού κόσμου, διάλεξε ο Θεός, για να στείλει το Ευαγγέλιό του στα Εθνη.
Δεν δέχεται το βραχιολάκι ως μέσον επιτήρησης επικαλούμενος την Αποκάλυψη του Ιωάννη.
Η δήλωση Ξηρού: 


«Προτίθεμαι να μην το δεχτώ, χωρίς να θέλω να πω τίποτα για τον καινούργιο νόμο. Ο καινούργιος νόμος πέρασε με δυσκολία και η κυβέρνηση φάνηκε να δείχνει αποφασιστικότητα και αντοχή», λέει ο καταδικασμένος τρομοκράτης για τις δολοφονίες της «17 Νοέμβρη» για την διάταξη που προκάλεσε «τριγμούς» στις σχέσεις της Ελλάδας με τις ΗΠΑ και την Βρετανία. 
Οσον αφορά στο γιατί αρνείται την χρήση της διάταξης, ο Σάββας Ξηρός εξηγεί πως αιτία είναι οι θρησκευτικές του πεποιθήσεις: «Ο πρώτος και κυριότερος λόγος είναι λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων. Δηλαδή αυτό περιγράφεται στην Αποκάλυψη ως μέσον χωρίς το οποίο δεν μπορεί κάποιος να μετέχει στην κοινωνική ζωή και τείνει να επιβληθεί σε όλο και περισσότερες κοινωνικές ομάδες. Αυτό το ζήτημα, αυτός ο τρόπος επιτήρησης προσπαθεί να επιβληθεί με κάθε τρόπο στη σύγχρονη κοινωνία. Δηλαδή, το να δοκιμάζεται πιλοτικά αυτό το σύστημα σε κατάδικο, σε κρατούμενο, δηλαδή κάνουν ένα πείραμα σε πραγματικές συνθήκες. Τώρα πρέπει να επεκταθεί σε ευαίσθητους τομείς, δηλαδή ποιοι δουλεύουν στα αεροδρόμια, όπως έγινε το 2004 με τα βιομετρικά στοιχεία στα αεροδρόμια, τα οποία σήμερα έχουν επεκταθεί και στις τράπεζες και σε άλλα».

«Θα υπάρχει μια γενική επιτήρηση και από εκεί που υποτίθεται ότι το σύστημα κοιτάει τον άνθρωπο, ξαφνικά ο κάθε άνθρωπος θα γίνει μια κουκίδα σε μια οθόνη με ένα πλήρη έλεγχο κίνησής του».
 Προφανώς επικαλείται το κεφάλαιο ΙΓ: " καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς."


Μετά από αλεπάλληλες αιτήσεις του για αποφυλάκιση, οι οποίες απορρίφθηκαν, επικαλούμενος λόγους υγείας, όταν υπήρξε σχετική νομοθετική ρύθμιση για να τεθεί σε κατ΄οίκον περιορισμό με το βραχιολάκι, αρνείται, ομολογώντας Ιησού Χριστό.

Οι ομοιότητες με τον Απόστολο Παύλο:

  • Διάσημος φονιάς της εποχής του, στον τότε γνωστό κόσμο ο Απόστολος Παύλος
  • Διάσημος φονιάς της εποχής μας σε όλον τον κόσμο ο Σάββας Ξηρός.
  • Σκότωνε ανθρώπους ο Απόστολος Παύλος, θεωρώντας ότι προσφέρει με αυτόν τον τρόπο Υπηρεσίες στην κοινωνία & στον Θεό
  • Σκότωνε ανθρώπους ο Σάββας Ξηρός, θεωρώντας ότι προσφέρει με αυτόν τον τρόπο Υπηρεσίες στην κοινωνία δικαίου
  • Πηγαίνοντας να σκοτώσει ανθρώπους στον δρόμο για την Δαμασκό, τυφλώθηκε ο Απόστολος Παύλος
  • Πηγαίνοντας να σκοτώσει ανθρώπους ο Σάββας Ξηρός, απασφάλισε ο εκρηκτικός μηχανισμός στα χέρια του, προκαλώντας σοβαρές βλάβες στην όρασή του.
  • Μεταστράφηκε ο Απόστολος Παύλος & από Αξιωματούχος Φαρισαίος & Ρωμαίος πολίτης, γίνεται κήρυκας του Χριστού & Απόστολος των Εθνών, διαδίδοντας το Ευαγγέλιο σε όλον τον κόσμο.
  • Μεταστράφηκε ο Σάββας Ξηρός, & μετά από αλεπάλληλες αιτήσεις αποφυλάκισης για λόγους υγείας, & αφού πλέον έχει τυφλωθεί τελείως, όταν έρχεται η ευεργετική ρύθμιση του Νόμου, που έθεσε σε κίνδυνο τις διπλωματικές σχέσεις Ελλάδας ΗΠΑ, αρνείται επικαλούμενος την Αποκάλυψη, & δίδοντας σαφές μήνυμα στους ανθρώπους για το τι πρόκειται να συμβεί, με την παραπάνω δήλωσή του.
Η ανάγνωση του μηνύματος είναι προφανής σε κάθε καλοπροαίρετο. Ξεσκέπασε τα σχέδια των δυνάμεων του σκότους, όχι ένας θρησκευόμενος, όχι ένας νορμάλ άνθρωπος, αλλά ένας διάσημος φονιάς.
Γι αυτό "τους άφησε παγωτό", γιατί κανείς δεν το περίμενε από αυτόν. Γιατί όλοι λογαριάζουν χωρίς τον Ξενοδόχο.
Οσο για τον Παπαδημούλη & τους άλλους που εκνευρίστηκαν, λογικό είναι διότι αφ΄ενός, ή δεν κατάλαβαν τίποτε, ή γνωρίζουν το μέγεθος της ζημιάς που τους έγινε, από έναν ανήμπορο τρομοκράτη.
Δεν θα μου παραξενοφανεί καθόλου, αν δω τον πατέρα του Σάββα Ξηρού, Ιερέα όντα, να εγκαλέσει τον γυιό του, ως πλανημένο, & να τον παροτρύνει να φορέσει το βραχιολάκι.
Είπαμε όλοι μας γράφουμε Ιστορία. Ο Σάββας Ξηρός έγραψε την δική του. 
Ζει Κύριος ο Θεός. Κουράγιο.
Ιάκωβος Τίγκας



 

1 σχόλιο:

  1. Σχετικά με τον παπά Τριαντάφυλλο Ξηρό πατέρα του Σάββα Ξηρού, σήμερα έμαθα αξιόπιστη πληροφορία, ότι πρόκειται περί σπάνιας μορφής Αγιότητας. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά για να έχω ιδίαν άποψη, αν & είναι από την δική μας Ν. Καλλικράτεια, αλλά είμαι υποχρεωμένος να παραθέσω την πληροφορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή