Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Ενα κουστούμι που ταιριάζει.

G7 & Group of 10 Οι 7 κεφαλές & τα 10 κέρατα;;;
Αυτοί είναι οι G 7. (ή οι 7 κεφαλές του θηρίου που ανεβαίνει από την θάλασσα). Και οι 10 μεγαλύτερες τράπεζες που μετέχουν στην Τράπεζα Διεθνών διακανονισμών, (ή τα 10 κέρατα του ιδίου θηρίου). Αποκάλυψη Κεφ. ΙΓ. Αυτοί οι 10 τραπεζίτες σύμφωνα με τις περιγραφές, είναι οι 10 Βασιλείς χωρίς Βασίλειο, (άριστη περιγραφή, που δηλώνει ότι δεν έχουν Γεωγραφική εξουσία) & ανεξάρτητα με το τι λένε οι Πολιτικοί, θα καταστρέψουν την πόρνη, που δεν είναι άλλη από την Παγκόσμια Οικονομία, εχοντας μία γνώμη, & παραχωρώντας την εξουσία τους σε έναν άνθρωπο, που τον λένε Θηρίο αναβαίνον εκ της θαλάσσης.
Θάλασσα εδώ νοείται το συνοθύλευμα των Εθνών, & Λαών, από το οποίο θα προέρχεται αυτός ο τύπος.
Αντίθετα ως Γη πιθανόν ενοεί την Ελλάδα, αφού εδώ υπάρχει μιά σταθερή ιστορία 4000 χρόνων & βάλε, στον ίδιο Γεωγραφικό προσδιορισμό, ο οποίος γεωγραφικός προσδιορισμός, σήμερα, απασχολεί με το δήθεν οικονομικό πρόβλημα που δημιούργησαν τεχνητά, ολόκληρο τον Πλανήτη, ενώ όλοι αναγνωρίζουν τα δίκαια της Ελλάδας. Αρα το δεύτυερο θηρίο το αναβαίνον εκ της Γης, που ονομάζεται ψευδοπροφήτης, που ομοιάζει με αρνί αλλά ομιλεί σαν Δράκος, πιθανόν, θα προέρχεται από την Ελλάδα.
Αυτός είναι που θα εκτελέσει την εξουσία του πρώτου, ενώπιόν του, επιβάλοντας (προσπαθώντας τουλάχιστον) το χάραγμα, δικαιοφανώς, ως την λύση που προτείνεται πάλι από τους Ελληνες που για άλλη μιά φορά θα δείξουν τον δρόμο.
Και όπως όλα δείχνουν, ταιριάζουν απόλυτα με τις σημερινές "καινοτομίες", που συντελούνται στην Χώρα μας.

Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου