Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Δεν έχουν υποχρεώσεις οι Ελληνες. Μη μας ζαλίζετε

Οι Ελληνες δεν δανείστηκαν τίποτε & δεν χρωστάνε τίποτε.
 Κανένας Ελληνας του Λαού δεν δανείστηκε τίποτε από κανέναν, πλην των ατομικών δανείων. Τα δάνεια για λογαριασμό της Ελλάδας & τα όποια χρέη δημιουργήθηκαν, με κακοδιαχείρηση, τα πήραν άνθρωποι παλατιανοί των εκάστοτε κυβερνήσεων χωρίς καμιά εξουσιοδότηση από τον Λαό. Κανείς & για κανέναν λόγο, δεν μπορεί αυτά τα χρέη να τα μεταφέρει στις πλάτες του Λαού & των εργαζομένων τους οποίους στο μεταξύ εξαθλοίωσαν. Αυτό απλά & κατανοητά.
Σύμφωνα με το Σύνταγμα κάθε Ελληνας πολίτης οφείλει να συνδράμει στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις του. Γι αυτό, οι λεγόμενες ληξιπρόθεσμες οφειλές, των Ελλήνων, είναι εκείνες που δημιουργήθηκαν, από επιβολή φόρων, πάνω από τις δυνάμεις τους. Είναι εκείνες, που οδήγησαν στην πτώση των κυβερνήσεων των προδοτών & ανέδειξαν τον ΣΥΡΙΖΑ. Ας μαζέψουν λοιπόν την Βαλαβάνη τους & τα μυαλά τους, καθώς δεν υπάρχουν αναγνωρισμένες ληξιπρόθεσμες οφειλές αφού όλοι οι Ελληνες είναι κατασκευασμένοι οφειλέτες. Δεν μπορεί η κυβέρνηση της αριστεράς να ζητάει πλάτη με αυτόν τον τρόπο. Το πολύ πολύ να της δώσουμε πόδι. Πλάτη σε καμιά περίπτωση. Δεν μπορεί η λεγόμενη κυβέρνηση της αριστεράς επί τρεις μήνες να μην κυβερνάει & να ασχολείται με τις υποχρεώσεις της  Χώρας, τις οποίες αναγνωρίζει. Δεν τους έδωσε κανείς καμιά τέτοια εντολή. Τους έδωσε εντολή ο Λαός να εφαρμόσουν το πρόγραμμα της θεσσαλονίκης, κατάργηση του μνημονίου με έναν Νόμο την άλλη μέρα. Πρώτα τα εσωτερικά μας & σε όποιον του αρέσει. Να πάνε να τα πάρουν από αυτούς που τα υπέγραψαν. Η κυβέρνηση, έχει υποχρέωση να τσακώσει αυτούς που υποθήκευσαν την Ελλάδα, & να τους χώσει μέσα με δήμευση των περιουσιών τους, & όχι να τους ανέχεται ως αντιπολίτευση. Η κυβέρνηση της αριστεράς, δεν μπορεί να διατηρεί στην θέση του στην ΤτΕ τον Στουρνάρα & στην ΕΛΣΤΑΤ τον Γεωργίου & από της άλλη να κάνει δήθεν λογιστικό έλεγχο του χρέους. Αυτό είναι δούλεμα & εμπαιγμός των Ελλήνων.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες & με τα μέχρι τώρα δείγματα γραφής που έδειξαν, δεν μπορεί ο μικρός συμπολίτης Αλέξης Τσίπρας να ζητάει από τους Ελληνες πλάτη. Θα πάρει πόδι. Γι αυτό λοιπόν όσο είναι καιρός ας το γνωστοποιήσει το πόδι του Ελληνικού Λαού στους εταίρους & τις εταίρες του, γιατί οι Ελληνες εργαζόμενοι δεν έχουμε ούτε εταίρους, ούτε εταίρες, ούτε σε μπουρδέλα συχνάζουμε. Οικογενειάρχες είμαστε. Και αντί να περιφέρονται στα διεθνή μπουρδέλα & να μιλάνε για αναγνώριση των υποχρεώσεών τους, τα οποία φορτώνουν στις πλάτες των Ελλήνων, ας τους δόσουν το πόδι & την κλωτσιά των Ελλήνων. Αυτή είναι η εντολή. Και μετά μικρέ συμπολίτη Τσίπρα, όση πλάτη θέλεις. Σε δύο τρία χρονάκια, με Εθνικό νόμισμα, γεωπολιτική & φυλετική υπεροχή, η Ελλάδα θα είναι & η πρώτη. Και από αύριο κιόλας, θα είναι ελεύθερη. Αλλιώς, θα τις φάτε εσείς τις κλωτσιές.

Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου