Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Δεν διαπραγματεύονται. Σχεδιάζουν την νέα μορφή επιτήρησης ανθρώπων

Υπάρχει πλέον καταλογισμός πρόθεσης & δόλου

Με πρόσχημα την δήθεν οικονομική κρίση & την ανάπτυξη ή την λιτότητα, δήθεν επί τρείς μήνες διαπραγματεύονται με τους εταίρους. Στην πραγματικότητα εκείνο που κάνουν είναι η από κοινού σχεδίαση της νέας μορφής επιτήρησης ανθρώπων για την συμμετοχή στην οικονομική, κοινωνική & πολιτική ζωή. Δεν υπάρχουν αντίπαλοι, αλλά συνεργαζόμενοι αντίπαλοι μέσα & έξω από την Ελλάδα, & με στρατηγείο την Ελλάδα, επιχειρείται ο μετασχηματισμός της κοινωνίας.
Οι διάφορες κατά καιρούς εμπλοκές & αντιφάσεις-εκβιασμοί, των διεθνών τοκογλύφων, σε συνάρτηση με την συνεχιζόμενη επί μακρόν ανοχή της κυβέρνησης Τσίπρα, αποτελούν κακή σκηνοθεσία & υποκριτική ερμηνεία. Αρκεί η παρατήρηση ορισμένων κομβικών σημείων-στοιχείων:
  • Θυμηθείτε, τον γελοίο λόγο, της δήθεν αστάθειας, για τον οποίο ο Σαμαράς προκήρυξε εκλογές, με εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας, ξέροντας ότι θα τις χάσει. Ελεγα τότε ότι τα χρονικά περιθώρια του το επέβαλαν.
  • Προεκλογικά & πριν από το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, ο μικρός συμπολίτης Τσίπρας, είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξη τύπου: "Δεν συζητάμε τι θα γίνει αν επαληθευτεί η Αποκάλυψη του Ιωάννη. Εμείς θα παρουσιάσουμε το πρόγραμμά μας"
  • Τα όσα συμβαίνουν εδώ & τρεις μήνες δεν έχουν καμιά σχέση με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. Οταν σου ρίχνουν γροθιές στο πρόσωπο, δεν κάθεσαι να συζητάς μαζί τους & να τις τρώς. Στην χειρότερη περίπτωση φεύγεις για να ανασυνταχθείς.
  • Μόνοι τους πλέον μιλούν για πιστοτικό γεγονός, το οποίο δεν έκαναν τίποτε για να το αποφύγουν με Εθνικό νόμισμα & διαγραφή δήθεν χρέους. Επί πλέον αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο παραίτησης από την διακυβέρνηση της Χώρας.
Ολα αυτά δείχνουν ότι πίσω από τα παρασκήνια, κάποιος κουνάει την μπαγκέτα, κάποιος μαέστρος υπάρχει, ο οποίος κανονίζει τα χρονικά όρια των στιγμών & των οριμάνσεων, καταστρώνοντας κύρια & εναλλακτικά σενάρια, ώστε η προσφορά της νέας μορφής επιτήρησης των ανθρώπων, για να μετέχουν στην κοινωνική, οικονομική & πολιτική ζωή, να γίνει αποδεκτή με ανακούφιση από όλους, ώστε να υπάρξει επί τέλους σταθερή αναπτυξιακή πορεία & ευημερία. Και θα υπάρξει. Αυτό είναι βέβαιο.
Τώρα όπως είπε & ο μικρός συμπολίτης Αλέξης Τσίπρας, αν θα επαληθευθεί η Αποκάλυψη του Ιωάννη, & γίνουν τα μετά, αυτό είναι άλλο θέμα & δεν το συζητάμε. 
Στο σημείο αυτό θα παραθέσω ένα χωρίο, όχι από την Αποκάλυψη, αλλά από τον Ψαλμό 36 του Βασιλιά Δαυίδ, που έχει σχέση με τα μετά, για να το έχουν στα υπόψη τους, όλοι οι ενδιαφερόμενοι.
"ὅτι οἱ πονηρευόμενοι ἐξολοθρευθήσονται, οἱ δὲ ὑπομένοντες τὸν Κύριον αὐτοὶ κληρονομήσουσι γῆν. 
καὶ ἔτι ὀλίγον καὶ οὐ μὴ ὑπάρξῃ ὁ ἁμαρτωλός, καὶ ζητήσεις τὸν τόπον αὐτοῦ, καὶ οὐ μὴ εὕρῃς· 
οἱ δὲ πραεῖς κληρονομήσουσι γῆν καὶ κατατρυφήσουσιν ἐπὶ πλήθει εἰρήνης.
δίκαιοι δὲ κληρονομήσουσι γῆν καὶ κατασκηνώσουσιν εἰς αἰῶνα αἰῶνος ἐπ᾿ αὐτῆς."
Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου