Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Ακουσέ με λοιπόν συμπολίτη

Ασπρε, μαύρε, κίτρινε, κόκκινε, συμπολίτη όποιας Εθνικότητας, φυλής, Θρησκείας.
Για το που θα καταλήξει η ιστορία με την Ελλάδα, & τον κόσμο θα σου πω, όπως έχω ξαναπεί από το 2012, όταν έφτιαξα αυτό το ιστολόγιο, χωρίς κανένα όφελος, αντίθετα με ζημιά, που επιβεβαιώνει ότι ενοχλεί.
Ανεξάρτητα με όσα σου λένε συμπολίτη, δες που θα καταλήξει αυτή η ιστορία.
 ". καὶ τὰ δέκακέρατα ἃ εἶδες καὶ τὸ θηρίον, οὗτοι μισήσουσι τὴνπόρνην καὶ ἠρημωμένην ποιήσουσιν αὐτὴν καὶγυμνήν, καὶ τὰς σάρκας αὐτῆς φάγονται, καὶ αὐτὴνκατακαύσουσιν ἐν πυρίὁ γὰρ Θεὸςἔδωκεν εἰς τὰς καρδίας αὐτῶν ποιῆσαι τὴνγνώμην αὐτοῦ, καὶ ποιῆσαι μίαν γνώμην καὶ δοῦναιτὴν βασιλείαν αὐτῶν τῷ θηρίῳ, ἄχρι τελεσθῶσινοἱ λόγοι τοῦ Θεοῦ." Αποκάλυψη 17, 16,17.
Περισσότερα μπορείς να δεις στον σύνδεσμο που παραθέτω στο τέλος.
Οι τραπεζίτες λοιπόν πρόκειται να καταστρέψουν την Παγκόσμια Οικονομία, την πόρνη, για να την αντικαταστήσουν με το χάραγμα του θηρίου.
Αυτό δεν αλλάζει συνολικά, αλλάζει όμως ατομικά, με την προσωπική στάση ενός εκάστου, όταν θα βρεθεί μπροστά στην στιγμή, που θα κληθεί ή να συνεναίσει, ή να αρνηθεί, θέτοντας τον εαυτό του, κάτω από την απόλυτη προστασία του Θεού.
Ολοι & έκαστος εξ ημών, είμαστε επιλεγμένοι γι αυτήν την εποχή, είτε για καλό, είτε για κακό. Και ο καθένας, θα πάρει μαζί του, τις αποσκευές του, με βάση τις οποίες θα έχει ή δεν θα έχει θέση στο αύριο. Ενα αύριο καινούργιο, χωρίς θάνατο, χρήματα, αρρώστιες, πόνο & θλίψη, πόλεμο, φόβο & ταραχή. 
Ενα αύριο με ειρηνικά εγκαταλείματα.
Περισσότερα εδώ
http://iaktigas.blogspot.gr/2014/12/blog-post_17.html
Ιάκωβος Τίγκας
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου