Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Γράφονται Βιβλικές σελίδες ιστορίας.

Τα διαβήματα ανθρώπου παρά Κυρίου κατευθύνεται.
Τρικυμία εν κρανίω των ανθρώπων. 
Οπως ήταν επόμενο & αναμενόμενο, & όπως αυτό το ιστολόγιο είχε πει, γράφονται Βιβλικές σελίδες ιστορίας.
Πολλοί βέβαια ακόμη δεν το αντιλαμβάνονται. Δεν πειράζει.
 Πήγαν λοιπόν σε αυτά τα άτιμα τα ΑΤΜ οι άνθρωποι του μόχθου, μισθωτοί & συνταξιούχοι, ήρεμοι, να πάρουν τα μισθά τους. Εσκασαν μύτη όμως & τα αστέρια τα γνωστά & μη εξαιρετέα, πανικόβλητοι, να μαζέψουν τα υπόλοιπά τους, ότι μπορούσε ο καθένας, τέλος πάντων, είναι βλέπεις & αυτά τα κουμμούνια επάνω, είναι & αυτός ο ψυχάκιας ο Νικολόπουλος, που θα μαζέψει λέει τους αξιωματούχους κλέφτες, περίλυπος λοιπόν ένας αστέρας, συλογιόταν με ύφος χαμένο, πλανεμένο, μάλλον πίσω από σίδερα, φανταζόταν πως θα είναι.
Αρχισε να πιλατεύει το καημένο το ΑΤΜ του πατούσε τα κουμπιά αλλά αυτό συνέχεια τουτουτού του έκανε & δεν έσταζε τίποτα.
-Μην το πολυπιλατεύεις του λέω & το χαλάσεις. Ασε να πάρουμε & εμείς από τα σώσμα. Δεν πας να παίξεις κουκλάκια; Με λίγο εξάσκηση ίσως πιάσεις κανένα.
Αφού συνέχισε λίγο ακόμη το πιλάτεμα, & συνέχεια τουτουτού του έκανε, γεμάτος σύννεφα ο αστερίας μας & απορημένος, με βαριά βήματα έφυγε.
-Τι έγινε μεγάλε; Το χάλασες; ή στα πήραν τα κουμμούνια;
Δεν το χάλασε, σε άλλους έσταξε. Μάλλον του τα πήραν τα κουμμούνια. Είναι & αυτός ο Νικολόπουλος ρε γμτ, ο ψυχάκιας ντε; Κουράγιο αστέρα μου, κουράγιο.

Εκτιμώ ότι ένα από τα χαρακτηριστικά του νέου κόσμου που ανατέλει, θα είναι η ασύρματη μεταφορά ενέργειας από το Σύμπαν, έτσι όπως το είχε εκφράσει ο Νίκολας Τέσλα, με αυτόνομη δυνατότητα τροφοδοσίας δωρεάν ενέργειας & ηλεκτρισμού από το Σύμπαν.
Πρωτοπόροι σε αυτήν την εφαρμογή, θα είναι οι Ελληνες, όπως πρωτοπόροι αέναοι ηνίοχοι θα είναι σε όλο το γίγνεσθαι του νέου κόσμου που αναδύεται.
"Και ποιεί σημεία μεγάλα, & πυρ ίνα εκ του ουρανού καταβαίνει, εις την Γην, ενώπιον των ανθρώπων" Αποκάλυψη κεφάλαιο ΙΓ 13.
Εκείνοι που πανικόβλητοι τρέχουν στα ΑΤΜ να μαζέψουν χαρτιά, ας ησυχάσουν. Ας ησυχάσουν & αυτοί που μαζεύουν μακαρόνια & αλεύρια.
Ενα πράγμα μόνον χρειάζεται & μακάριος θα είναι εκείνος που θα του δοθεί.
Να μας συμπεριλάβει ο Κύριος του Σύμπαντος κόσμου, & να μας λογίσει, στους δικούς του. Οχι επειδή το αξίζουμε. Αθλιοι κόκκοι άμμου είμαστε. Αλλά επειδή του το ζητάμε, επειδή τον αναγνωρίζουμε, επειδή θυμόμαστε τα λόγια του εκείνα που είπε: "Ο ουρανός & η γη θα παρέλθουν, οι λόγοι μου δεν θα παρέλθουν. Ούτε ένα κόμα, δεν θα χαθεί."
Και "επάρατε τας κεφαλάς υμών ότι εγγύς εστίν επί θύραις".
Σωτήριον έτος λοιπόν 2015. Ξεκίνησε.
Ιάκωβος Τίγκας 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου