Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Επειδή δεν είναι αυτό που φαίνεται

Θα τα πούμε έξω από τα δόντια
Για την τεχνητή σημερινή κατάσταση, & το πως φτάσαμε εδώ, ο γράφων μιλάει εδώ & χρόνια.
Ενα είναι σίγουρο. Οτι αυτό που γίνεται δεν είναι αυτό που φαίνεται.
Δεν κάνεις αντίσταση με νόμισμα & οικονομία που ελέγχουν άλλοι.
Ηξερε ο κ. Τσίπρας όταν προκύρηξε το δημοψήφισμα τι θα γίνει. Οπως ήξερε & όταν μιλούσε για θετική φωνή του Γιούνγκερ, ότι κορόϊδευε τον εαυτό του. Και τον ξεμπρόστιασε ο Γιούνγκερ με τις σημερινές του δηλώσεις.
Επρεπε λοιπόν εάν ήθελε ο κ. Τσίπρας πραγματικά να οφελήσει τον Λαό μας, να είχε δικλείδες ασφαλείας εκτός Ευρώπης, & να παραιτηθεί από την έμμονη ιδέα του ηγετικού ρόλου της Ελλάδας στην Ευρώπη & σε ολόκληρο τον κόσμο. Γιατί έτσι θα γίνει, αλλά δεν θα είναι καλό, ούτε για τους Ελληνες, ούτε για τους άλλους.
Βρισκόμαστε λοιπόν στην τελική ευθεία του χαράγματος της Αποκάλυψης, είτε αυτό αρέσει σε κάποιους είτε δεν αρέσει. Το δυστύχημα είναι ότι θα αρέσει στους περισσότερους, καθώς εξουθενωμένοι & "ελεύθερα" μυαλά, δεν ασχολούνται με θρησκόληπτες αγκυλώσεις.
Οι τράπεζες στην Ελλάδα & σε ολόκληρο τον κόσμο, δεν πρόκειται να ξαναλειτουργήσουν με τον τρόπο που μέχρι σήμερα γνωρίζουμε.
Είτε γίνει το δημοψήφισμα είτε όχι, γιατί ενδέχεται & να μην γίνει, μέχρι την άλλη Δευτέρα, ο χρόνος είναι πολύς για να δημιουργήσει καταστάσεις μη αναστρέψιμες, στην Παγκόσμια οικονομία που δεν είναι άλλη από την πόρνη την μεγάλη της Αποκάλυψης, η οποία καταστρέφεται, καθώς πρόκειται να μισηθεί σφόδρα, από τους Βασιλείς χωρίς Βασίλειο, που είναι οι Τραπεζίτες. Η Ελλάδα δεν είναι Κύπρος. Με την Κύπρο έγινε η πρόβα τζενεράλε. Πήγε καλά. Τώρα ξέρουν τι κάνουν ακριβώς.
Δεν γνωρίζω αν ο ψευδοπροφήτης που θα την πάει την δουλειά παραπέρα, στο χάραγμα, θα είναι ένας από τον ΣΥΡΙΖΑ ή κάποιος άλλος έξω από αυτόν. Εκτιμώ πως θα είναι κάποιος άλλος, στην αμέσως μετά ΣΥΡΙΖΑ εποχή, & θα είναι Ελληνας, ο οποίος θα ποιήσει ώστε να δώσουν το χάραγμα σε όλους ώστε να μην μπορεί να αγοράσει & να πουλήσει κανείς χωρίς αυτό.
Οι συνθήκες, το "θα ποιήσει", είναι έτοιμες. Μόλις σωθούν τα αποθέματα της μαξιλαροθήκης, όσοι έχουν, θα πάψουν & τα 60 ευρό των ΑΤΜ. Στο μεταξύ η διεθνής οικονομία γιόκο τσόκο.
Τι κάνουμε; Οι προειδοποιήσεις είναι γνωστές για τις συνέπειες.
Εκείνο που πρέπει να τονιστεί είναι ότι, ο μισάνθρωπος διάβολος που τα προκαλεί μεθοδευμένα όλα αυτά, εδώ & πολλά χρόνια, δεν νοιάζεται για θνητούς. Νοιάζεται για αθάνατους όπως είναι εξ άλλου & ο ίδιος.
Εκείνο που προσπαθεί να κάνει, μέσω των ανόητων ανθρώπων, είναι η καταστροφή της Δημιουργίας, του Σύμπαντος & του Θεού. 
Ξέρει ότι δεν πρόκειται να τα καταφέρει αλλά συμπεριφέρεται θρασύτατα, ηδονιζόμενος στην ιδέα της καταστροφής ανθρωπίνων όντων. Και βέβαια ο διάβολος, είναι ο πλέον πιστός εξ΄όλων ημών, καθώς δεν έχει καμιά αμφιβολία για τον Θεό, & την αιωνιότητα, όπως οι άνθρωποι, που δεν ξέρουν, δεν συνειδητοποιούν, ότι όλοι, μα όλοι, όποιοι & αν είναι, θα υπάρξουν ως Υιοί & Θυγατέρες της Ανάστασης & τότε, θα απολαύσουν ανάλογα με τα έργα τους. Και τότε & να θέλουν να πεθάνουν δεν θα μπορούν. 
Ιδού λοιπόν η απάντηση στο ερώτημα τι θα κάνουμε.
Αυτό που πρέπει, ώστε να αποφύγουμε να βρεθούμε στην δεινή θέση, να ζητήσουμε τον θάνατο σαν λύτρωση & να μην μπορούμε να τον βρούμε ως μιά αδύνατη & ανύπαρκτη κατάσταση. Γιατί τότε η βάσανος θα είναι μεγάλη, επώδυνη & μακροχρόνια, συνιστώμενη στο κάψιμο από το φως του Θεού, που άλλοι θα το νοιώθουν σαν γλυκύτητα & άλλοι σαν φωτιά καθώς δεν θα μπορούν να βλάψουν τους άλλους.
Ιάκωβος Τίγκας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου