Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Κατάμουτρο φτήσιμο του Ελληνικού Λαού

Απροκάλυπτη ασέλγεια κατά των Ελλήνων & των Λαών που ξεσηκώθηκαν

Κατάμουτρο φτήσιμο του Ελληνικού Λαού & απροκάλυπτη ασέλγεια σε βάρος μας από τους Τσίπρα-Καμμένο.
Θα σταθούνε απέναντι από τον Ελληνικό Λαό, απέναντι από το Σύνταγμα, παραδίδοντας για άλλη μιά φορά την Χώρα στο Αγγλικό δίκαιο. Είχε το θράσος ο Καμμένος αυτά & τα ξεστόμισε μπροστά στους εμβρόντητους Ελληνες από το βήμα της Βουλής.
Ο Τσίπρας στο Ευρωκοινοβούλιο, ξεστόμισε, ότι γνώριζε πως η εντολή του Δημοψηφίσματος, ήταν σε περίπτωση εξαθλίωσης του Λαού μας, να βγάλει την Ελλάδα από την Ευρώπη.
Αυτά καταγράφηκαν στις κάμερες & στα πρακτικά.
Και βέβαια όταν έλεγαν τις μεγαλοστομίες τους, ήξεραν τι επρόκειτο να κάνουν. Οσο για τις αιτιάσεις τους περί αναγκαστικής συνθηκολόγησης για να μην υπάρξει Εθνικός διχασμός, είναι αστείος αφού τώρα θα υπάρξει διχασμός.
Αγνόησαν την δυνατότητα προσφυγής στο Ποινοικό Δικαστήριο της Χάγης, αγνόησαν την ανοιχτή υποστήριξη του ΟΗΕ, αλλά & τα σοβαρά γεωπολιτικά μας όπλα που δύνανται να σείσουν τον Πλανήτη.
Το χειρότερο από όλα είναι ότι συνηδειτά πλέον, συντάσονται με το σχέδιο του ανθρωποκτόνου διαβόλου να χαράξει τους ανθρώπους αφού ούτε Τράπεζες θα ανοίξουν τουλάχιστον ομαλά, αλλά & η Ευρώπη που με τόσο παρησία κόφτονται θα διαλυθεί, είναι θέμα χρόνου.
Η χοντροκοπιά είναι ότι τουλάχιστον οι προκάτοχοί τους προδότες, ποτέ δεν έκαναν απροκάλυπτα την Εσχάτη προδοσία τους, ενώ αυτοί μας το είπαν στην ψύχρα. κατάμουτρα. Ντροπή & αίσχος. για πρώτη φορά αριστερά.
Οποιος όμως έφτυσε αυτόν τον Λαό, όποιος τα έβαλε με τον Θεό του, δεν επέζησε. Ούτε & αυτοί θα επιζήσουν. Αλοίμονό σας σάτυροι.
Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου