Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Ελληνες Δικαστές & Εισαγγελείς: Ελευθερώστε την Χώρα.

Είναι Λαϊκή απαίτηση

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, στο Κουτί της Πανδώρας, αναμένεται παραίτηση του Τσίπρα & εκλογές με Υπηρεσιακό Πρωθυπουργό, την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου.
 Αυτά τα λέει ο Βαξεβάνης της Πανδώρας. Εάν αληθεύουν εγώ να θυμήσω στην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, που καλείται να αναλάβει την διακυβέρνηση της Χώρας, ότι για μιά ακόμη φορά έχει παραχωρηθεί η Εθνική Κυριαρχία της Ελλάδας & έχει συντελεσθεί κατ΄εξακολούθηση το αδίκημα της Εσχάτης Προδοσίας. Για μιά ακόμη φορά έχει καταβαραθρωθεί το Σύνταγμα της Ελλάδας. Οι ευθύνες των Δικαστών είναι τεράστιες, αφού είχαν & έχουν το προνόμιο & την δύναμη να ελευθερώσουν την Χώρα, & να προσφύγουν στα Διεθνή Δικαστήρια, έχοντας ήδη την θετική συμπαράσταση από τους ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες του ΟΗΕ, οι οποίοι μιλούν για εκβιασμούς & γενοκτονία στην Ελλάδα.
Εάν αυτά αληθεύουν θα αναλάβει η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου να οδηγήσει την σκλαβωμένη Ελλάδα σε εκλογές; ή να οδηγήσει τους Εσχατους Προδότες στην φυλακή; Τους τωρινούς & τους προηγούμενους. 

Θα προσφύγει η κυρία Θάνου στα Διεθνή Δικαστήρια, με ταυτόχρονη σύλληψη των Προδοτών; Ας αναλάβουν επί τέλους οι Δικαστές τις ευθύνες τους. Εχουν μοναδική ευκαιρία.
Ιάκωβος Τίγκας 
http://www.koutipandoras.gr/article/148573/paraitisi-tsipra-meso-diaggelmatos-stis-2000-ypiresiaki-prothypoyrgos-i-thanoy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου