Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

To άθλιο mobbing-bulling κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Οι άθλιοι του Μαξίμου & ο Πάκης

Οι άθλιοι του Μαξίμου & ο, ...Πάκης του Προεδρικού Μεγάρου της Ηρώδου Αττικού, δεν άντεξαν το ξεβράκωμα που τους έκανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου & έφτασαν με προσβλητικές δηλώσεις τους μέχρι το άθλιο mobbing-bulling (ψυχική παρενόχληση & βία), που ασκούν κατά κανόνα, άνθρωποι χωρίς αξία, που κατέχουν αξιώματα.
Ο ένας την αποκάλεσε λάθος επιλογή, & ο άλλος ο Πάκης, που απότι φαίνεται ήταν η σωστή επιλογή του Τσίπρα, δεν ασχολείται λέει,.....ο Πάκης.
Βέβαια άνθρωποι που κουρέλιασαν θεσμούς, το Σύνταγμα, τον ίδιο τους τον εαυτό, όταν τους μιλάς για θεσμούς & δεοντολογίες, & Σύνταγμα, μόνον έτσι μπορούν να φερθούν. Είναι το τελευταίο τους όπλο. Το mobbing-bulling, ένα όπλο όμως, που όταν γίνεται φανερά, δείχνει σε όλους αυτούς τους φαύλους που το ασκούν, την ποιότητά τους & γυρίζει μπούμερανγκ.
Να επισημάνουμε εδώ ότι ο Λαφαζάνης έφτιαξε κοινοβουλευτική ομάδα & δεν πρέπει να φτιάξει κόμμα. Απλά με κάποιο Νομικό τρόπο, πρέπει να απεμπολίσουν τον Τσίπρα & τους συν αυτώ από τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αυτοί εκτράπηκαν από το καταστατικό, & την συντροφικότητα & δεν μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν τα εμβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ, αφού κανέναν δεν εκφράζουν, εκτός από ελάχιστους προσωπολάτρες, συμφεροντολόγους.
Οσο για τον,....... Πάκη; Ερχεται η σειρά του οσονούπω.
Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου