Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Απροκάλυπτα κατά της Ελλάδας οι "Ελληνες" αντιπρόσωποι του ΟΗΕ

Μας αποκαλύπτουν τις δολοφονικές τους προθέσεις & ζητούν & συγκατάθεση
Οπως είχε πει η ΠτΒ Ζωή Κωνσταντοπούλου, την Πέμπτη λήφθηκε απόφαση από τον ΟΗΕ για τα επαχθή & επωνείδιστα  χρέη σε συνάφεια με τα ανθρώπινα δικαιώματα των Λαών.
Και ενώ υπάρχει ήδη προκαταρκτικό πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας της Βουλής για το χρέος, & όλες οι  Νομικές προϋποθέσεις για την αποκύρηξή του νόμιμα, οι Ελληνες αντιπρόσωποι στον ΟΗΕ απείχαν, ψηφίζοντας στην ουσία κατά της Πατρίδας μας, γιατί δική τους δεν είναι.
Εδώ λοιπόν φίλοι & φίλες, φαίνεται αντικειμενικά το τι ακριβώς θέλουν να μας κάνουν, όλοι αυτοί οι Ελληνόφωνες, που έχουν το θράσος & κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι, & κάνουν & debate με την ανοχή της δικαιοσύνης.
Ψήφισαν λοιπόν εναντίον της Χώρας μας, οι "Ελληνες" αντιπρόσωποι στον ΟΗΕ, για το χρέος που θέλουν να αναδιαρθώσουν, απέχοντας & συμορφούμενοι προς τας υποδείξεις της Ε.Ε. των ΗΠΑ, του Καναδά & της Ιαπωνίας, καθ΄υπόδειξη του "Υπηρεσιακού" Χουλιαράκη της κατά τα άλλα "Υπηρεσιακής" κυβέρνησης. Αυτοί λοιπόν μας καλούν να τους ψηφίσουμε.
Ευθαρσώς, απροκάλυπτα, & χωρίς κανέναν φραγμό, αποκαλύπτονται ενώπιόν μας με την πραγματική τους ιδιότητα & προθέσεις. Αυτήν του Θύτη. Και μας ζητούν την συγκατάθεσή μας, να προσφερθούμε οικειοθελώς ως θύματα.
Εγώ δεν θα τους κάνω την χάρη. Εσείς; Ο καθένας πλέον αναλαμβάνει την απόλυτη προσωπική ευθύνη για ότι θα του συμβεί.

Και βέβαια να μην ξεχνάμε ότι, τα πάντα είναι έτοιμα για τα σενάρια της φρίκης & της υποταγής.
Τα πάντα είναι έτοιμα για την αποκάλυψη του ανθρώπου της ανομίας, του βδελύγματος της ερήμωσης & της εφαρμογής των σχεδίων του, της "διάσωσης".
Τα πάντα είναι έτοιμα & για  την Λευτεριά μας όμως.
Ιάκωβος Τίγκας
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου