Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου χρέους

Κεκλεισμένων των θυρών
Η είδηση από την ΕΡΑ 2: Συνεδριάζει κεκλεισμένων των θυρών η Επιτροπή Αλήθειας δημοσίου χρέους της Βουλής.
Εχθές όταν ο Μανιτάκης παρέδωσε τα αποτελέσματα των εκλογών στην ΠτΒ Ζωή Κωνσταντοπούλου, άκουσε την διαβεβαίωσή της ότι μέχρι να παραδώσει στον νέο ΠτΒ, θα εκτελέσει στο ακέραιο τα καθήκοντά της για την προάσπιση της Δημοκρατίας.

Η Επιτροπή θα συνεδριάζει, μέχρι την Παρασκευή.
Προφανώς μαζί με την καρέκλα της θα παραδώσει & επίσημο πόρισμα & συμπεράσματα, προσυπογεγραμμένα & από τον Ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα του ΟΗΕ για το απεχθές, επωνείδιστο & μη βιώσιμο του χρέους. Κατά συνέπεια η ψήφιση εφαρμοστικών Νόμων, θα έχει "κάποιες δυσκολίες" καθώς αυτό θα αποτελέσει ένα όπλο αντίστασης & μη αναγνώρισής τους, από τους Τελευταίους Ελληνες.
Σε αυτήν την Χώρα με τον άθλιο αυτόν Λαό που με την στάση του άφησε το 50% του εκλογικού σώματος, γιατί μόνο αυτό εκπροσωπείται, να βάλει στην Βουλή τον Καραγκιόζη Λεβέντη & τους άλλους γελωτοποιούς, ενώ άφησε έξω αυτούς που μάτωσαν, με την ομογένεια, & τον ΟΗΕ, δεν ξέρω αλήθεια αν αξίζει τον κόπο πλέον. Εκείνο που ξέρω είναι ότι αυτό το βράσιμο θυμού & αγανάκτησης των Τελευταίων Ελλήνων δεν θα καταλήξει καλά, όταν η πλουσιότερη Χώρα του κόσμου, με τα κοιτάσματα λιγνίτη, χρυσού, ουρανίου, τυχαίνει να κατοικείται από άθλιους, αλλά & τους Τελευταίους Ελληνες.

Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου