Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Αντίθετη & άκυρη Νομοθέτηση

Νομικό πόλεμο ετοιμάζει η Ζωή κατά της Κυβέρνησης
Υπάρχει λοιπόν ζήτημα άκυρης Νομοθέτησης από την Νομοθετική εξουσία, & εφαρμογής της από την Εκτελεστική εξουσία, καθώς υπάρχει επίσημα κατατεθημένο στην Βουλή το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, στο οποίο αναφέρεται ότι το χρέος είναι παράνομο, επαχθές, επωνείδιστο & μη βιώσιμο άρα μη αποδεκτό & αποκηρυκτέο. Τα παραπάνω είναι συμβατά με το Ελληνικό Σύνταγμα στο άρθρο 4 παράγραφος 5 του οποίου αναφέρεται ρητά ότι: 5. Οι Ελληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα Δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους.
Το πόρισμα προσυπογράφεται από την πρώην ΠτΒ & προσωπικότητες Διεθνούς κύρους φορείς, καθώς & τον ΟΗΕ, που συνέρρευσαν στην Ελλάδα για τον σκοπό αυτόν, με επίσημη Νομοθέτηση της πρώην Βουλής.
Επειδή το Κράτος έχει συνέχεια, δεν μπορεί η Βουλή να νομοθετεί, αγνοώντας το πόρισμα & ενάντια στο Σύνταγμα παραβιάζοντας την Αρχή της αναλογικότητας της φοροδοτικής ικανότητας ενός εκάστου, μετακυλύοντας στις πλάτες των πολιτών ένα χρέος που μόνον αυτή αναγνωρίζει, εκπροσωπόντας το 50% των παραπλανημένων Ελλήνων με το άλλο 50% να μην αναγνωρίζει τίποτε.
Κατά συνέπεια σε οποιαδήποτε πράξη της Διοίκησης, σε βάρος των πολιτών κατά παράβαση του Συντάγματος & σε αντίθεση με το πόρισμα, επισυνάπτεται σε έγγραφα, αναφορές, δικόγραφα, το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας το οποίο έχει δοθεί στην δημοσιότητα, & καλείται ο οποιοσδήποτε Κρατικός Υπάλληλος που εκτελεί Υπηρεσία Δημοσίου συμφέροντος να δικαιολογήσει γιατί εκτελεί παράνομη & άκυρη νομοθέτηση, ή να δικαιολογήσει τις επίορκες ενέργειές του, με πράξεις αμφισβήτησης της Εθνικής & Διεθνούς Νομιμότητας, καθώς υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων με αντίθετη Νομοθέτηση, αφ΄ενός υπέρ των Διεθνών τοκογλύφων & & σε βάρος των Ελλήνων πολιτών & του Ελληνικού Κράτους καθώς & του Εθνικού & Διεθνούς Δικαίου, αφ΄ετέρου υπέρ των Ελλήνων πολιτών & του Ελληνικού Κράτους, του Εθνικού & Διεθνούς Δικαίου & των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Ελληνίδες Ελληνες. Ο δρόμος είναι ανοιχτός.

Ιάκωβος Τίγκας 
http://filoilaikisenotitas.blogspot.gr/2015/10/blog-post_163.html

1 σχόλιο:

  1. ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΠ

    https://justiceforgreece.wordpress.com/complaints/debt-truth-committee-preliminary-report/

    ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή