Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Πιό γελοίο δεν γίνεται.

Τα πιό γελοία ψέματα της Ιστορίας
Είναι ψέματα, ότι υπήρξε οικονομική κρίση, παγκόσμιο χρέος, έλειψη χρημάτων. Είναι ψέματα, ότι εάν δεν υπέγραφε ο Τσίπρας εκείνο το βράδυ στις Βρυξέλες θα γινόταν ανθρωπιστική καταστροφή στην Ελλάδα. Είναι ψέματα ότι δεν υπήρχε άλλη εναλλακτική. Η Αλήθεια είναι, ότι υπήρχαν & υπάρχουν ακόμη πολλές εναλλακτικές.
Η Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου χρέους το κατέδειξε αυτό στο πόρισμά της που δόθηκε στην δημοσιότητα. (ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΠ ΕΔΩ)

https://justiceforgreece.wordpress.com/complaints/debt-truth-committee-preliminary-report/
 Ο πανικός τους είναι εμφανέστατος πλέον. Κατεβάζουν από το ίντερνετ τους συνδέσμους με το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας & ειδικά από την ιστοσελίδα της Βουλής για να μην το βλέπει ο κόσμος & αιτιάται Νομικά. Ξέρουν ότι οι μέρες τους είναι μετρημένες. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ & ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ. Η παρακαταθήκη που μας άφησε η Ζωή ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΗ. Κατεβάστε το πόρισμα στους υπολογιστές σας σε μορφή pdf στον παραπάνω σύνδεσμο & επισυνάψτε το πίσω από κάθε ενέργεια.
Εδώ είναι Ελλάδα & κανείς δεν επρόκειτο να κουνηθεί, εάν ο Τσίπρας έλεγε ΟΧΙ εκείνο το βράδυ, με το 62% των Ελλήνων στο πλευρό του, την Επιτροπή Αλήθειας στο πλευρό του, τους Ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες του ΟΗΕ στο πλευρό του, προσωπικότητες Διεθνούς κύρους στο πλευρό του, Νομικούς, Οικονομολόγους, Συνταγματολόγους, τους Ρώσους στο πλευρό του, όχι επειδή μας αγαπούν, αλλά επειδή τεριάζουν τα συμφέροντα στην παρούσα φάση.
Ο Τσίπρας μας πούλησε, έφτυσε τον τόπο που γεννήθηκε, σε λίγο θα μετανοιώσει την ώρα & την στιγμή που υπέγραφε, μαζί με όλους τους άλλους της Βουλής. Τους Ελληνες δεν τους φτύνει κανείς.

Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου