Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Ο Πύργος της Βαβέλ replay

Επαναλαμβάνονται Βιβλικά γεγονότα

Βιβλικά γεγονότα της Αρχής του κόσμου, σηματοδοτούν το τέλος του με την επανάλειψή τους.
Ο «Πύργος της Τζέντα» που αρχικά είχε ονομαστεί ο «Πύργος του Βασιλείου»(!!!), γνωστός ως (Jeddah Tower),, θα έχει ύψος 1000 μέτρα (999,74), 170 ορόφους, & θα είναι έτοιμος το 2018!!! Μήπως κατά το Πάσχα;
Θα είναι το ψηλότερο κτήριο του Πλανήτη. Καλά γυρίστε πλευρό, όπως γύρισαν & αυτοί της Βαβέλ. Υπερφύαλοι, ανόητοι, άφρονες.

 Κανένας λόγος δεν συντρέχει γι αυτήν την υπερφυαλότητα, που καθρεφτίζει την κενοδοξία, την ματαιοδοξία, την κενότητα & σκληράδα των ανθρώπων της εποχής της Μεγάλης αποστασίας.
Την ώρα που μαστίζονται οι Λαοί, από πολέμους, πείνα, εξαθλοίωση, την ώρα που έχει ψυγεί η αγάπη των πολλών, την ώρα που μετακινούνται μαζικά πληθυσμοί, οι φυσικές & δήθεν φυσικές τεχνητές καταστροφές έχουν κορυφωθεί, οι ανόητοι άνθρωποι, επιδεικνύουν τον άκρατο εγωισμό τους, επιχειρώντας την κατασκευή ενός νέου Πύργου της Βαβέλ, με χρονοδιάγραμμα περάτωσης το 2018. Την χρονολογία, που τελειώνει η γεννιά των 70 ετών από την επανίδρυση του Ισραήλ το 1948, της συκής που έβγαλε φύλα, την χρονιά που πέφτει διπλή Πασχαλιά με το παλιό ημερολόγιο, Ευαγγελισμού & Πάσχα, την χρονιά που πολλά, μα πάρα πολλά σημεία δείχνουν την ανάγκη επέμβασης του Θεού πάνω στην Γη.
Ελεος θέλω & Αγάπη & όχι θυσίες & ανοησίες.

Και επειδή αναφέρεται η κολόβοση των ημερών, ίσως να είμαστε "τυχεροί" & να συντομεύσει ο χρόνος.
Γιατί βέβαια, δεν πρόκειται για την καταστροφή του κόσμου, αλλά για το σταμάτημα της καταστροφής από την υπερφυαλότητα των ανθρώπων, που εκδηλώνεται στην προκειμένη περίπτωση, με την επιδίωξη θεμελίωσης ενός άχρηστου & φρικτού κτηρίου, θαυμαστού στα κενόδοξα μάτια των ανθρώπων. Οπως παρουσιάζεται στο βίντεο αυτή η κενοδοξία.
Ιάκωβος Τίγκας
https://snoopit24.wordpress.com/2015/12/01/%CE%B5%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CF%88%CE%B7%CE%BB%CE%BF%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%83-%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BE%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου