Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Σχετικά με τον Αρτέμη Σώρρα

Ο Πλανών την Οικουμένη

Σχετικά με τον Αρτέμη Σώρρα & αυτά που λέει & κάνει, δικαιούμαι, να πω τα εξής ολίγα κατ΄αρχήν.
Αυτά έγιναν στο Πολύγυρο. Βαρύς όρκος, που δώθηκε ελαφρά τη καρδία, από άμυαλους ανθρώπους: "...και εάν παραβώ τον όρκο μου, όλος ο κυταρικός ιστός του σώματός μου, να διαλυθεί εις τα εξ ών συνετέθη".
Αυτές τις βαριές κουβέντες βάζει λοιπόν ο Αρτέμης Σώρρας να πουν, άφρωνες άνθρωποι, που ορκίζονται τυφλή υπακοή στον Πολέμαρχο(!!!), χωρίς να γνωρίζουν, ποιός είναι αυτός ο Πολέμαρχος.
Μιλάει για δωδεκάθεο, & εξωγήινους Ελλάνιους, δίδοντας έτσι μεταφυσική διάσταση στην δράση του, στην οποία εισάγει τους μυημένους & τους προσύλητους.
Και βέβαια ούτε κουβέντα για Ιησού Χριστό, τον οποίο άλλωστε, έχει συγκαταλέξει στον λεγόμενο Εβραιοχριστιανισμό, την θρησκεία των Εβραίων με την οποία καθυποτάσουν τους Ελληνες, τρέφοντας την δήθεν αντιπαλότητα των Χριστιανών με το Αρχαίο Ελληνικό πνεύμα, η οποία ούτε υφίσταται ούτε υπήρξε ποτέ, εκτός από μεμονωμένες περιπτώσεις αμόρφωτων φανατισμένων φονταμενταλιστών.
Αντίθετα εκείνο που υπήρξε, είναι η βαθιά εντρύφηση των Πατέρων της Εκκλησίας στους Αρχαίους Ελληνες. Οι δε μορφές των Αριστοτέλη, Πλάτωνα, Σωκράτη & άλλων υπάρχουν ζωγραφισμένες στους προνάρθηκες Ναών αλλά & της Μονής Ιβήρων, στο Αγιο Ορος, καταδεικνύοντας την αρμονική συνέχεια του Αρχαίου Ελληνικού πνεύματος στον Χριστιανισμό, & αναδεικνύοντας έναν όψιμο φονταμενταλισμό εκ μέρους του Αρτέμη Σώρρα, με σύγχρονες μεταφυσικές διαστάσεις επιστημονικής μαγείας & πλάνης.
Επειδή η κουβέντα είναι μεγάλη, πολύ μεγάλη, θα περιοριστώ μόνον σε ολίγα κατ΄αρχήν, γνωρίζοντας ότι θα δεχθώ πληθώρα ύβρεων.
Σε αντίθεση με αυτά που λέει ο Αρτέμης Σώρρας, υπάρχει προειδοποίηση του Χριστού, για σημεία & τέρατα που θα γίνουν ορατά στον ουρανό, στα έσχατα χρόνια. Το ότι τώρα είναι τα έσχατα χρόνια, προκύπτει από πάρα πολλά σημάδια τα οποία έχουν γραφεί πριν από 2000 χρόνια & συμβαίνουν.
Οσον αφορά την ύπαρξη εξωγήινης ζωής, αυτό δεν χαλάει την διδασκαλία, καθώς ο ίδιος ο Ιησούς, είχε πει στον Νικόδημο, ότι δεν είναι δυνατόν, να εξηγήσει τα επουράνια αφού δεν καταλάβαιναν τα γήινα. Και αλλού, ότι πάει να ετοιμάσει μέρος, στην Βασιλεία του Θεού, γιατί εκεί, υπάρχουν πολλαί μοναί-σπίτια. Και αν δεν υπήρχαν δεν θα μας το έλεγε.
Αλλού πάλι λέει ότι φεύγει γιατί έχει & άλλα ποίμνια, που τον περιμένουν. Η αναβίωση του δωδεκαθεϊσμού, ένα άλλο στοιχείο του Σώρα, επίσης το θεωρώ ως άτοπο, καθώς ήδη οι Αρχαίοι σοφοί, Αριστοτέλης, Πλάτωνας, Σωκράτης, είχαν διακηρύξει έναν άγνωστο Θεό, που είναι πάνω από τους 12.
Στην Αγία Γραφή επίσης, υπάρχουν μαρτυρίες για ύπαρξη γιγάντων, όπως του Γολιάθ, αλλά & άλλων που βρέθηκαν στην Γη Χαναάν. Σε ένα βιβλίο του Ενώχ αμφιλεγόμενο, δίδονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους γίγαντες, ότι προέκυψαν από διασταύρωση αποστατών αγγέλων-δαιμόνων, με ανθρώπους.
Θα κλείσω εδώ για την ώρα, γιατί η κουβέντα είναι μεγάλη. Πολύ μεγάλη.
Ο όρκος που ο Αρτέμης Σώρρας βάζει τους ανθρώπους να δώσουν, είναι βαρύτατος.
Καλό είναι να τον πάρουν πίσω, για το καλό τους.

Ιάκωβος Τίγκας
http://alfeiospotamos.gr/?p=19347 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου