Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Παγκοσμιοποίηση, Διεθνισμός, Ολυμπιακή Φλόγα

Ο Καυγάς & η "Συμφιλίωση"

Για να μην μακρυγορήσουμε πολύ, θα το πιάσουμε από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, όταν η φασιστική Γερμανία, με πρόσχημα την Αρεία Φυλή, με τα όπλα, θέλησε να φτιάξει έναν καλύτερο κόσμο τάχα, & εισήγαγε την έννοια της Παγκοσμιοποίησης.
Στο μεταξύ υπήρχε η έννοια του Διεθνισμού, ενδεδυμένη τότε, το προλεταριάτο της Σοβιετικής Ενωσης.
Με την συμφιλίωση του τότε καπιταλιστικού κόσμου & των Διεθνιστών του Σοβιετικού Κομμουνισμού, χτυπήθηκε η Παγκοσμιοποίηση της Γερμανίας.
Το 1936 είχαν επινοήσει οι Ναζιστές, την αφή της Ολυμπιακής φλόγας.


Για πρώτη φορά στην ιστορία των Ολυμπιακών αγώνων, πραγματοποιήθηκε αφή της Ολυμπιακής φλόγας, το 1936, στους Ολυμπιακούς αγώνες του Βερολίνου. Εμπνευστής της ιδέας φέρεται ο Γερμανός καθηγητής Καρλ Ντιμ. Η καινοτομία αυτή, αν και κατηγορήθηκε ότι αποτελεί δημιούργημα έμπνευσης του ναζιστικού καθεστώτος της Γερμανίας, κατάφερε όχι μόνον να διασωθεί αλλά και να αποτελεί σήμερα κορυφαία στιγμή για κάθε ολυμπιακή διοργάνωση, κυρίως χάρη στον βαθύτερο συμβολισμό της.
Στην μεταπολεμική πορεία των ανθρώπων, περί το 1990, αποφασίστηκε ότι οι Διεθνιστές της Σοβιετικής Ενωσης δεν χρησίμευαν σε τίποτε ποιά & έτσι, έβαλαν έναν γελοίο τύπο να μιλάει για περεστρόϊκα & για γκλάνσοπ, όπως θα θυμούνται οι παλιότεροι, ο οποίος μετά διαφήμιζε πίτσες, & σε μια νύχτα γκρέμισαν την Σοβιετική Ενωση ενώ διατήρησαν τον Διεθνισμό τάχα, στην Κίνα & άλλα μέρη του κόσμου, παρηκμασμένο, αλλά κατάλληλο εργαλείο ελέγχου των Λαών.
Στο μεταξύ διαπιστώθηκε ανάγκη βελτίωσης & δημιουργίας, ενός Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, αυτό της Χάγης, το οποίο & δημιουργήθηκε βελτιωμένο σε συνέχεια του προγενέστερου Διεθνούς Διαρκούς Δικαστηρίου, στα πλαίσια του ΟΗΕ.
Πολύ συνοπτικά & πολύ επιγραμματικά ερχόμαστε στο σήμερα, όπου με μια τάχα οικονομική κρίση φούσκα, εκφράζεται & πάλι η Παγκοσμιοποίηση, με όπλα αυτήν την φορά τις Τράπεζες, τους οίκους αξιολόγησης & ανοχής, & πρωτεργάτες ξανά τους Γερμανούς.
Οι φωνές για την ανάγκη του Διεθνισμού για την αντιμετώπιση των Παγκοσμιοποιητών πληθαίνουν αλλά με μιά αξιοσημείωτη & πολύ ενδιαφέρουσα διαφορά.
Αυτή την φορά, οι Διεθνιστές εμφανίζονται ενδεδυμένοι το ένδυμα του Ελληνισμού, μια & η κεντρική σκηνή του μαρτυρίου, είναι & πάλι η Ελλάδα, με την οποία ασχολούνται τα ΜΜΕ διεθνώς, & καθώς ο κομμουνισμός θεωρείται πλέον παρωχημένος.
Είναι γνωστή & απόλυτα αποδεκτή από όλους, από τους πάντες, η άποψη ότι, ο Ελληνισμός έτσι όπως εκφράστηκε  με την Δημοκρατία του Περικλή αλλά & του Εφιάλτη, το Αρχαίο Ελληνικό Πνεύμα, η μορφή του Μέγα Αλέξανδρου, ενός Ελληνα Παγκοσμιοποιητή, οι θεότητες, είναι το μοναδικό εργαλείο διεθνοποίησης για την αντιμετώπιση της επικίνδυνης σύγχρονης Παγκοσμιοποίησης.
Η Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας που διατηρείται ως μιά Ναζιστική καρικατούρα αντίληψης του Αρχαίου Ελληνικού Πνεύματος, μεταφέρει όλα αυτά στην συνείδηση των σύγχρονων σκοτεισμένων ανθρώπων.
Τι περιμένουμε λοιπόν & ποιά θα είναι η εξέλιξη!!!
Καθώς οι Παγκοσμιοποιητές έχουν φτάσει σε απόλυτα σημεία παραλογισμού, εξαφανίζοντας κάθε προοπτική ζωής & εγκαθιστώντας στην θέση της την ανάγκη επιβίωσης, περιμένουμε μια ηγετική φυσιογνωμία-μορφή ο οποίος σε συνεργασία με οικονομικούς κύκλους, παγκοσμιοποιητής & αυτός θα ανακόψει-καταστρέψει την πορεία της Παγκοσμιοποίησης, όπως εξελίσεται, υιοθετώντας τις Αρχές του Διεθνιστικού Ελληνισμού, την εφαρμογή των οποίων θα ζητήσει από τους Ελληνες, με την ευρεία έννοια, & υπό την επίβλεψη μιας ενοποιημένης Κοινωνίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων & Δημοκρατίας, με μια δεύτερη μορφή σε ηγετικό ρόλο.
Ομως!!! Οπως είχε πει & ο "άθεος" Τσίπρας, πριν γίνει Πρωθυπουργός: "Δεν συζητάμε τι θα γίνει εάν επαληθευτεί η Αποκάλυψη του Ιωάννη. Εμείς θα κάνουμε το πρόγραμμά μας....."
Αυτά.
Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου