Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Ο Τσίπρας μας χρεώνει, αλλά αφήνει τον Σώρρα να μας ξεχρεώνει

Γιατί συμβαίνει αυτό;
Στον Πολύγυρο απόψε Σάββατο 19/11/2016 ο Σώρρας στις 19.00
Το φαινόμενο Σώρρας, είναι Παγκόσμια πρωτοτυπία & πουθενά αλλού δεν παρατηρείται.
Από την μιά ο υποταγμένος Τσίπρας μας χρεώνει με ανύπαρκτα χρέη, & από την άλλη ο Σώρρας μας καλεί να ξεχρεώσουμε νόμιμα τα ανύπαρκτα χρέη, ενώ ο Τσίπρας τον αφήνει.
Τα όσα λέει & κάνει ο Σώρρας είναι αληθή, γιατί εάν ήταν ψευδή θα τον είχαν συλλάβει.
Μόνο που αυτά που λέει & κάνει είναι διανθισμένα έντονα με το στοιχείο της μύησης, με νερά & όρκους, με τα παραμύθια για Ελλάνιους & άλλους σπάνιους, εξωγήινους & άλλους γήινους, ύβρεις προς την Ορθοδοξία, εν πολλοίς βάσιμες, με όλα αυτά που γίνονται, κακοποίηση του Αρχαίου Ελληνικού πνεύματος, με ανακρίβειες & αναφορές στους Ολυμπίους Θεούς, ενώ αμφισβητεί & υβρίζει ευθέως τον Υψιστο Θεό.
Ολα αυτά συνδυαστικά με το ότι πάγωσαν ή ανεστάλησαν οι κινήσεις της επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου χρέους, οι Ποινικές διώξεις δεν έρχονται από την Χάγη, ενώ η εμφάνιση του Τσίπρα μπροστά στον Ομπάμα-Μπάμια στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα, έδειχνε υπεροψία, καθώς & τα όσα υπερεγκωμιαστικά για την Ελλάδα είπε ο Μπάμιας, δημιουργούν έντονο προβληματισμό.
Τι σχέση μπορεί να έχει ο Τσίπρας με τον Σώρρα; ή τι μπορεί να αναπτυχθεί;
Να επισημάνουμε επίσης ότι με αφορμή την σύσταση της παρακρατικής Ανεξάρτητης Αρχής δημοσίων εσόδων, χωρίς καμιά Νομική υπόσταση, που ανεξέλεγκτα θα ελέγχει τους πάντες χωρίς να ελέγχεται από πουθενά, πυροδότησαν εξώδικα των Ε.ΣΥ. ερωτήματα, με βάση ποιά Συνταγματική νομιμότητα θεσμοθετείται ουσιαστικά Κράτος εν Κράτει.
Τελευταία οι οπαδοί του Σώρρα αλλοίωσαν την Ελληνική Σημαία την οποία εμφάνισαν με το 3ε επάνω στον Σταυρό, σε φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα.
 Ολα αυτά θεωρούνται ακραία επικίνδυνα & προβληματικά, αλλά & παρήγορα καθώς δείχνουν ότι ο καιρός της απολύτρωσης των Δικαίων είναι κοντά. Πολύ κοντά.
Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου